Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έτοιμος να εξασφαλίσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να εξασφαλίσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπεσίκτας (18:00) για την 5η αγωνιστική του EuroCup γυναικών, θέλοντας να "σφραγίσει" την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Ένας αγώνας-μία πρόκριση. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπεσίκτας (18:00) στην Γλυφάδα, ψάχνοντας για το αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει τη μαθηματική πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup γυναικών.

Ο Ολυμπιακός με νίκη θα μείνει "ζωντανός" στο κυνήγι της ΤΤΤ Ρίγα για την πρώτη θέση - που θα σημαίνει και απευθείας πρόκριση στην φάση των 16, χωρίς μπαράζ ενδιάμεσα - την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Πρώτο ζητούμενο ωστόσο είναι να πάρει το αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (αυτή των "24"). Και αυτό θα γίνει είτε με νίκη, είτε με ήττα μέχρι 16 πόντους κόντρα στην Μπεσίκτας, η οποία έρχεται ενισχυμένη στην Ελλάδα σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με μία απουσία, αυτή της Αφροδίτης Κοσμά, ελπίζοντας ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πάρει τη νίκη, προκειμένου την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει στην Λετονία την πρώτη θέση του ομίλου κόντρα στην ΤΤΤ Ρίγα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ