Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό η Γκρέιβς

Tennessee forward Bashaara Graves reacts on the bench during the second half of a regional final women's college basketball game against Syracuse in the NCAA Tournament, Sunday, March 27, 2016, in Sioux Falls, S.D. Syracuse won 89-67. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Tennessee forward Bashaara Graves reacts on the bench during the second half of a regional final women's college basketball game against Syracuse in the NCAA Tournament, Sunday, March 27, 2016, in Sioux Falls, S.D. Syracuse won 89-67. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Ο Ολυμπιακός απέκτησε μια ακόμη λύση κοντά στο καλάθι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Μπασάρα Γκρέιβς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά για τον επόμενο χρόνο η Μπασάρα Γκρέιβς , η απόκτηση της οποίας ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Η 25χρονη φόργουορντ/σέντερ διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία αφού την τελευταία διετία αγωνίστηκε σε Μακάμπι Ραμάτ Χεν (Ισραήλ) και Λούκα (Ιταλία).

" Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, που έρχομαι σε μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός", δήλωσε η ίδια για τη μετακίνησή της στις νταμπλούχες.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπασάρα Γκρέιβς. Η αθλήτρια καλαθοσφαίρισης από την Αμερική (ημερομηνία γέννησης 17/03/1994), έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες

2012-16 Tennessee (NCAA)

2016 Minnesota Lynx (WNBA)

2016-17 KB Stars Seoul (Νότια Κορέα), Maccabi Ashdod (Ισραήλ)

2017 Chicago Sky (WNBA)

2017-18 Maccabi Ramat Hen (Ισραήλ)

2018-19 Lucca (Ιταλία)

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: " Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός! Πρόκειται για έναν σύλλογο με ιστορία, πέρσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και θέλω πάρα πολύ να συμμετέχω και εγώ σε αυτό το επίπεδο. Έχω τεράστια θέληση για δουλειά, το κίνητρό μου είναι μεγάλο και σκοπός μου είναι να βελτιωθώ παίζοντας σε αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα υπερβολικά όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ξέρω που έρχομαι, είναι μία… αναβάθμιση για μένα και δεν πρόκειται να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πάντα ήθελα να επισκεφτώ την Ελλάδα. Γνωρίζω για τον πολιτισμό της, την ιστορία της και είχα στο μυαλό μου να έρθω κάποια στιγμή. Να λοιπόν που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό και ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους με την ομάδα μου".

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ