Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επεισόδια και τραυματισμοί στην Νέα Σμύρνη μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού

Επεισόδια και τραυματισμοί στην Νέα Σμύρνη μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί. Άδειασαν οι εξέδρες και υπήρξε μεταξύ τους εμπλοκή εκτός γηπέδου.

Για την 7η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με το τζάμπολ να ήταν καθορισμένο στις 12.30. Όμως, στην αναμέτρηση υπήρξε 50λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, λόγω αναταραχής στις κερκίδες.

Το "παρών" στις εξέδρες έδωσαν τόσο οπαδοί του Πανιωνίου, όσο και του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Μάλιστα, η κατάσταση χειροτέρεψε, όταν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οπαδοί των "ερυθρολεύκων" (περίπου 100 άτομα) έκαναν μία δυναμική και μαζική είσοδο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία από τους ανθρώπους του γηπέδου για τυχόν επεισόδια, καθώς υπήρχαν έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στις κερκίδες.

Τελικά, ο διαιτητής της αναμέτρησης σε συνεννόηση με την Αστυνομία, ζήτησε να απομακρυνθούν από τις εξέδρες οι οπαδοί του Ολυμπιακού και να βγουν εκτός γηπέδου, ώστε να ξεκινήσει ομαλά η αναμέτρηση στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Έξω από το γήπεδο επικράτησε αναστάτωση και νέα ένταση, καθώς οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" ήταν εξαγριωμένοι από την απόφαση να βγουν εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ρίχνουν δυναμιτάκια, βεγγαλικά και καπνογόνα, με την Αστυνομία να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Παράλληλα, καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν εκτός γηπέδου, συναντήθηκαν με φιλάθλους του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να γίνουν επεισόδια, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια. Μάλιστα, υπήρξαν και τραυματισμοί, καθώς ένας φίλαθλος χτύπησε στο κεφάλι, αλλά όχι σοβαρά, με τον γιατρό του γηπέδου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Αρκετοί οπαδοί και των δύο ομάδων ήταν οπλισμένοι, καθώς κρατούσαν κράνη και λοστούς στα χέρια τους, δημιουργώντας ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο, με ορισμένους φιλήσυχους φιλάθλους, όντας τρομαγμένοι από την κατάσταση, να επιστρέφουν τρέχοντας εντός γηπέδου, προσπαθώντας να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους, αναφέρουν πως υπήρχε ελλιπής αστυνομική δύναμη και τονίζουν πως ο κανονισμός δεν απαγορεύει στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων να δώσουν το "παρών" στις κερκίδες. Οι διαιτητές της αναμέτρησης, σε συνεννόηση με την Αστυνομία, ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο (από τους οπαδούς και των δύο ομάδων) και να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση χωρίς φιλάθλους. Οι δύο ομάδες ακολούθως ξεκίνησαν και πάλι την προθέρμανση τους, με το παιχνίδι να ξεκινά με 50λεπτη καθυστέρηση.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ