Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεύτερο σερί νταμπλ για Ολυμπιακό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ /  ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στον Βύρωνα, κερδίζοντας για τέταρτη φορά φέτος τον Αθηναϊκό (69-58), για να κατακτήσει το δεύτερο σερί νταμπλ. Αήττητες από καταβολής του τμήματος οι "ερυθρόλευκες".

Ο τίτλος του φαβορί επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας στο κλειστό του Βύρωνα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός έκανε για μία ακόμη φορά επίδειξη δύναμης απέναντι στον Αθηναϊκό (69-58). Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη δυσκολεύτηκε για ένα δεκάλεπτο απέναντι στις γηπεδούχες, μέχρι να επιβάλλει πλήρως και απολύτως τον ρυθμό της, για να φτάσει στην τέταρτη φετινή νίκη της επί του συνόλου του Γαβρίλου Καλογερόπουλου.

Με την πληθώρα επιλογών και τη διαφορά ποιότητας να είναι εμφανής, ο Ολυμπιακός δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στις γηπεδούχες, οι οποίες άλλωστε είχαν κάνει ήδη τη δική τους υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Α1 Γυναικών.

Με μία ακόμη "σκούπα" στα playoffs λοιπόν, ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού νταμπλ, χτίζοντας πλέον παράδοση στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Ούτως ή άλλως, το τμήμα είναι αήττητο από καταβολής του, σε μια χρονιά που -εκτός όλων των άλλων- αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ /  ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στον Βύρωνα βρέθηκαν δύο παίκτες της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, ο λόγος για τον Έρικ Γκριν και τον Πάτρικ Γιανγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου (29/4) από την Κωνσταντινούπολη, κι εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πήγαν στο γήπεδο για να δουν τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 25-46, 40-60, 58-69.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Δασκαλοπούλου 8 (1/6 τρίπ.), Καλογήρου, Τραγούλια, Σιδεράκη, Παντέλη 11 (1), Μπαλτά 9 (1), Κόνιαλη 2, Χόντο, Ουίλιαμς 6, Δορδοκίδη, Αλμπάνεζ 20 (3 τρίπ., 11 ριμπ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή 3 (1), Σταμάτη 10 (1), Μπόνη 6 (1), Κοσμά 2, Κάιζερ 10, Μάλτση 20 (1), Παπαμιχαήλ, Καλτσίδου 3, Τζόνσον 13 (1), Φουράκη Στ. 2.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ