Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεν έκανε ένσταση ο Παναθλητικός, κανονικά το ματς με Ολυμπιακό

Δεν έκανε ένσταση ο Παναθλητικός, κανονικά το ματς με Ολυμπιακό

Ο Παναθλητικός δεν έκανε ένσταση για την αργοπορία του Ολυμπιακού, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά και οι Πειραιώτες τόνισαν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε ήθος.

Η αναμέτρηση Παναθλητικός - Ολυμπιακός ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη 13:00. Όμως, λόγω κακοκαιρίας και έντονης ομίχλης στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση των "ερυθρολεύκων". H αποστολή των πρωταθλητών έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 14.00 και κατευθύνθηκε στο γήπεδο.

Ο Παναθλητικός δεν έκανε ένσταση για την αργοπορία του Ολυμπιακού, περίμενε στο γήπεδο την ομάδα των "ερυθρολεύκων" για να διεξαχθεί η αναμέτρηση και θα έχουμε κανονικά τζάμπολ στο παιχνίδι, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη της ΕΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά βγήκε για ζέσταμα στις 15:00.

"Ο Παναθλητικός επέδειξε αθλητικό ήθος"

Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" σχολίασαν τα εξής για το θέμα: "Ο Παναθλητικός όπως και κάθε σωματείο έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει. Δεν είναι ένα σωματείο που κερδίζει τους αγώνες στα χαρτιά, αλλά μέσα στο γήπεδο και σήμερα με αυτό που έκανε επέδειξε αθλητικό ήθος και παιδεία που δυστυχώς άλλα σωματεία δεν έχουν".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ