Η Χαλιβελάκη πρόεδρος του ΣΑΚ

Η Μαρία Χαλιβελάκη αναδείχθηκε πρόεδρος του ΣΑΚ που θα αποτελέσει τον αντίστοιχο ΠΣΑΚ για τις γυναίκες

Στην πρώτη συνεδρίαση παραβρέθηκαν 120 αθλήτριες, ενώ με την παρουσία του τις τίμησε και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος.Η πρόεδρος του ΣΑΚ Μαρία Χαλιβελάκη δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΚ που μας έδειξε τον δρόμο και μας βοήθησε σε αυτή την προσπάθεια. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με σκοπό να αλλάξουμε όλα όσα οδεύουν στην καταστροφή αυτό που όλοι μας αγαπάμε"."Αντιμετωπίζουμε προβλήματα για τα οποία θέλουμε να βρούμε μαζί με την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων μια χρυσή τομή. Μετά από πολλές προσπάθειες ο ΣΑΚ είναι πλέον γεγονός. Έχουμε την δύναμη να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο του παραμελημένου γυναικείου μπάσκετ και ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον
".Ο "Λάζος" τόνισε: "Είναι καλό που ξεκινάει μια τέτοια προσπάθεια, Πρέπει να εκφράζει και να προωθεί τα προβλήματα των κοριτσιών και του γυναικείου μπάσκετ το οποίο είναι από τα αδικημένα ομαδικά αθλήματα. Είναι στο χέρι τους να το αλλάξουν αυτό. Είναι θετικό το γεγονός ότι η πρώτη γενική συνέλευση ήταν μαζικότατη. Μακάρι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να φέρει αποτελέσματα".Το μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΚ, Γιώργος Παυλίδης είπε: "Χαίρομαι που τα κορίτσια αποφάσισαν να ενώσουν την δύναμη τους σε μια κοινή φωνή. Πιστεύω ότι ενωμένες θα διεκδικήσουν πολύ πιο αποτελεσματικά τα δίκαια αιτήματα τους. Είμαι σίγουρος ότι η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων τους με αυτόν τον τρόπο θα ακούσουν τα προβλήματα των κοριτσιών και θα προσπαθήσουν αποτελεσματικότερα να τα λύσουν".Παρούσες ήταν και οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας. Η Όλγα Χατζηνικολάου δήλωσε: "Ελπίζω ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφτεί με επιτυχία. Η κατάσταση είναι άσχημη στον χώρο μας. Δεν φτάνει να παραπονιόμαστε. Πρέπει να οργανωθούμε και να ενεργοποιηθούμε".Από την πλευρά της η Ζωή Δημητράκου ξεκαθάρισε: "Είναι καιρός οι αθλήτριες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται στο γυναικείο μπάσκετ που πάει από το κακό στο χειρότερο. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Είναι θετικό ότι η ανταπόκριση υπάρχει σε όλες τις ηλικίες".Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου:

Πρόεδρος: Μαρία Χαλιβελάκη

Γενικός Γραμματέας: Γιάννα Ρήγα

Αντιπρόεδρος: Όλγα Χατζηνικολάου

Ειδικός Γραμματέας: Πελαγία Παπαμιχαήλ

Ταμίας: Αλεξάνδρα ΚοτσιάφτηΜέλη: Πωλίνα Σταμπούρλου, Ελένη Βασιλείου, Κατερίνα Δελή, Μαρία Γιαλυτάκη, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Καλτσίδου, Παναγιώτα Νόχου - Γρίβα, Μαριάνθη Σεβδυνίδου, Ευδοκία Σταματή, Κατερίνα Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Αθηναϊκό η Καλέντζου

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 δραματικοί ρόλοι κωμικών ηθοποιών που μας λύγισαν

Στιγμές που μας καθήλωσαν άνθρωποι που παραδοσιακά μάς κάνουν να γελάμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ