"Ανήθικη η στάση της Νίκης Λευκάδας"

Ο Φάρος Κερατσινίου εξέδωσε ανακοίνωση κατά της Νίκης Λευκάδας, η οποία αρνήθηκε την αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προπόνησης λόγω των καταστροφών στην περιοχή.

Επίθεση από τον Φάρο Κερατσινίου στη Νίκη Λευκάδας! Η νεοφώτιστη ομάδα ζήτησε αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (19/11), καθώς δεν έχει τη δυνατότητα προπόνησης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή, ωστόσο η Νίκη το αρνήθηκε.

Ο Φάρος υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη στάση είναι ανήθικη και πως τακτικές κουτοπονηριάς δε θα έπρεπε να χωράνε στον αθλητισμό ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Κι ενώ όλη η χώρα θρηνεί την απίστευτη τραγωδία που ζει η περιοχή μας και κυρίως οι γειτονικές περιοχές μας, ως ομάδα επιλέξαμε προτεραιότητα μας να μην είναι ένα αθλητικό αποτέλεσμα αλλά πρωτίστως η ασφάλεια των αθλητριών μας, των προπονητών μας και του τεχνικού επιτελείου μας. Η γυναικεία ομάδα του Φάρου Κερατσινίου αγωνίζεται στη Λευκάδα κόντρα στη Νίκη Λευκάδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Παρακαλέσαμε την Ομοσπονδία να αναβληθεί το ταξίδι και συνεπώς και ο αγώνας αυτός για την Τετάρτη (22/11) όπου οι καιρικές συνθήκες θα έχουν ηρεμήσει σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Προς τιμήν της Ομοσπονδίας ευαισθητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι ώστε να βοηθήσουν στο απόλυτο λογικό αίτημα μας. Όμως οι άνθρωποι της Λευκάδας ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ την αναβολή του αγώνα... Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας τόσο σήμερα (17/11) όσο και αύριο(18/11) δε θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί καθώς με εντολή του Δήμου μας, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή μας και για λόγους ασφαλείας, οι αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί.

Το αθλητικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα για εμάς. Θεωρούμε εντελώς ανήθικη τη στάση της διοίκησης της τοπικής ομάδας. Θεωρούμε ότι τακτικές κουτοπονηριάς δε θα έπρεπε να χωράνε στον αθλητισμό ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές όπου όλοι θα έπρεπε να δείχναμε μια στάση ανωτερότητας και ευαισθησίας.

Δυστυχώς για τους ανθρώπους αυτούς η λέξη αυτή είναι άγνωστη οπότε τους αφήνουμε στην κρίση της φίλαθλης γνώμης.

Ο Φάρος Κερατσινίου ανεξαρτήτως αποτελέσματος του παιχνιδιού της Κυριακής θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως ένα σοβαρό Σωματείο που κυρίως σέβεται το συνάνθρωπο και τα στοιχειώδη..."

Photo Credits: Facebook/Faros BC - Women's Basketball Team

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24