Ανανέωσαν οι Τζεγιαννάκη, Λειβάδη

Ο Γιώργος Λειβάδης θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των Εσπερίδων, ενώ στον σύλλογο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και η Θεώνη Τζεγιαννάκη.

Οι Εσπερίδες μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Λειβάδη, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, αλλά και την Θεώνη Τζεγιαννάκη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Εσπερίδων:

"Στις Εσπερίδες συμφώνησαν και θα παραμείνουν για μία ακόμη χρονιά ο προπονητής μας Γιώργος Λειβάδης και η πόϊντ γκαρντ Θεώνη Τζεγιαννάκη. Και οι δύο είχαν μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά και παράλληλα σημαντικό μερίδιο στην εξαιρετική παρουσία της ομάδας μας. Μετά από μια σύντομη συνομιλία με την διοίκηση αποφάσισαν να ανανεώσουν την παρουσία τους κάτι που αποτελεί σπουδαίο ξεκίνημα στο χτίσιμο της νέας σεζόν.

Ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και από τις ομάδες υποδομών όπου έχει προγραμματιστεί και νέα ενίσχυση των τμημάτων που αποτελούν την προοπτική και το μέλλον του συλλόγου αλλά οι επαφές με σημαντικές αθλήτριες και στις γυναίκες έχουν προχωρήσει σημαντικά και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS