Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αμφίβολη η Μακόλι ενόψει Παναθηναϊκού

Αμφίβολη η Μακόλι ενόψει Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό (20/01, 14:30), με τον Κώστα Μίσσα να μην υπολογίζει την Αγγελική Νικολοπούλου και να περιμένει την Βικτόρια Μακόλι, η οποία ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (20/01, 14:30) όπου θα ψάξει το 12/12 στην Α1 Γυναικών. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της εντός των συνόρων, ωστόσο θα παραταχθεί δίχως την Αγγελίκή Νικολοπούλου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Βικτόρια Μακόλι.

Η πρώτη ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Μακόλι έχει αμυγδαλίτιδα και πυρετό, έχει χάσει κάποιες προπονήσεις κι αν δεν καταφέρει να γυμναστεί με την ομάδα θα μείνει εκτός από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ότι: " Σίγουρα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι το οποίο αντιμετωπίζουμε με πάρα πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Και αυτό γίνεται ανεξάρτητα της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο λόγος είναι απλός και είναι ότι εμείς δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Και απέναντί μας είναι ο Παναθηναϊκός, τον οποίο και θέλουμε να κερδίσουμε".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ