Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άλλαξε και κατεβαίνει η Τερψιθέα

Άλλαξε και κατεβαίνει η Τερψιθέα

Όλα έδειχναν πως η Τερψιθέα θα ακολουθούσε τον δρόμο της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου δηλώνοντας αδυναμία να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, όμως έστω και στο... παρά 5 βρέθηκε λύση

Σε νέα εποχή πιο ελπιδοφόρα φαίνεται πως μπαίνει η Τερψιθέα. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε αλλαγή στα διοικητικά κι αυτές οι εξελίξεις δίνουν εκ νέου την... ελπίδα στην ομάδα του Πειραιά που μέχρι και πριν λίγες ημέρες θεωρούνταν δεδομένο πως θα ζητήσει οικειοθελώς να αγωνιστεί στα τοπικά. Πιο συγκεκριμένα όλα τα δεδομένα έδειχναν πως ο σύλλογος θα ακολουθούσε τον δρόμο της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ζητώντας να αποχωρήσει από την Α1, όμως κάτι τέτοιο τελικά αποτρέπεται.

Τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Ζορμπάς ανέλαβε υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος και μαζί με κάποιους δικούς του ανθρώπους τρέχει τις εξελίξεις προκειμένου η Τερψιθέα να αγωνιστεί κανονικά στην Α1 γυναικών. Η νέα διοίκηση του τμήματος δίνει μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβει να διασφαλίσει ένα αξιοπρεπές μπάτζετ πάνω στο οποίο θα μπορεί να "πατήσει" ο Στέφανος Παπασπυριδάκος για να "χτίσει" τη νέα ομάδα, η οποία θα είναι πλήρως ανανεωμένη σε σχέση με αυτή που κοουτσάρισε πέρσι.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ