Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ρεκόρ του Connecticut

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου (114-66), για να φτάσει τις 111 σερί νίκες στην Α1 Γυναικών και να ισοφαρίσει το ρεκόρ των Connecticut Huskies του NCAA.

Για ακόμη μία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο στον δρόμο για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα στην Α1 Γυναικών. Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη έκαναν επίδειξη δύναμης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου (114-66) για να φτάσουν τις 111 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (και 129 στις εγχώριες διοργανώσεις), επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ που είχαν οι Connecticut Huskies στο NCAA. Η Άννα Σπυριδοπούλου ήταν αυτή που ηγήθηκε επιθετικά για τις ερυθρόλευκες, ενώ η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου ακολούθησε σε επίπεδο παραγωγικότητας.

Μετά το τέλος του αγώνα, Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε να πούμε πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι όμως ιδιαίτερο γιατί ισοφαρίσαμε και το ρεκόρ των Χάσκις στις νίκες και από μόνο του αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Η ομάδα έκανε το ροτέισον που έπρεπε για να ξεκουράσουμε τις παίκτριες που έπαιξαν πολύ την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Αυτά όμως είναι πράγματα δευτερευούσης σημασίας γιατί πραγματικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στον στενό κύκλο του Αντώνη Νταή. Ένας άνθρωπος εργάτης του χώρου και είναι πολύ στενάχωρη για όλους μας η απώλειά του", ενώ η Άννα Σπυριδοπούλου ανέφερε:

"Ήταν ουσιαστικά ένα ξεμούδιασμα για εμάς μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήμασταν σοβαρές σε όλη την διάρκειά του και παίξαμε αρκετά καλά. Από την μεριά μου θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Νταή για την απώλειά του. Ενός ανθρώπου που πρόσφερε πάρα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ".

Διαιτητές: Φραγκούλη - Μαυρέλης - Γαρίνη.

Τα δεκάλεπτα: 26-32, 39-61, 54-90, 66-114

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Νικολαΐδου): Τζανετάτου 2, Μποσγανά 15 (2), Τζόνσον 23 (5), Τσιάδη 1, Κασάπογλου 8 (2), Τζανέτου, Τσούχλη, Γασπαράτου 9 (1), Τσαγκαροπούλου 1, Σμιθ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 12 (2), Σταμάτη 12 (4), Αυτζή 8 (1), Σπυριδοπούλου 22 (4/7 τρίποντα, 5/5 δίποντα), Παυλοπούλου 7, Γκρέιβς, Γέμελος 2, Γιουρτσένκοβα 10 (7 ριμπάουντ), Λούκα 7, Κοσμά 5 (1), Σταμολάμπρου 18 (6/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής:

Ελευθερία Μοσχάτου - Εσπερίδες

ΠΑΟΚ - Χανιά

Μελίσσια - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ

Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Νίκη Λευκάδας

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ