Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δύο μπασκετμπολίστριες από τον Λίβανο στην Α1 Γυναικών

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι Εσπερίδες έδωσαν την ευκαιρία σε δύο παίκτριες από τον Λίβανο να αγωνιστούν στην Ελλάδα, με τη Μιραμάρ Μοκντάντ και τη Ρεμπέκα Ακλ να έρχονται στη χώρα μας για τον επόμενο χρόνο.

Ο Λίβανος δεν είναι από τις πλέον αγαπημένες αγορές για την Α1 Γυναικών . Εσχάτως όμως, δύο διεθνείς παίκτριες της χώρας είπαν το "ναι" σε πρόταση που τους κατέθεσαν ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι Εσπερίδες, έχοντας πλέον την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Ελλάδα.

Η Μιραμάρ Μοκντάντ ( ΠΑΣ Γιάννινα ) και η Ρεμπέκα Ακλ (Εσπερίδες) θα τεθούν αντιμέτωπες τη νέα αγωνιστική περίοδο, με σκοπό να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα τους και να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Η πρώτη είναι κόμπο γκαρντ (31, 1μ70) και τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς για την εθνική ομάδα της χώρας, έχοντας ουκ ολίγες επιτυχίες στο βιογραφικό της. Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει οκτώ τίτλους στη διάρκεια της καριέρας της, με κορυφαίους αυτόν της West Asia (τρεις φορές) και το Arab Cup.

Η δεύτερη (26, 1μ69) είναι πόιντ γκαρντ κι έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις κορυφαίες παίκτριες του πρωταθλήματος την τελευταία δωδεκαετία. Είναι η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Χομέντμεν υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη.

Την ίδια ώρα, ένας προπονητής από την Ελλάδα θα εργάζεται στον Λίβανο τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Γιάννη Λίβανο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Hoops Club.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ