STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χωρίς Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Χωρίς Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα πάρει απουσία από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό Superfoods (29/1, 19:00), καθώς το όνομά του παραμένει γραμμένο στο "ερυθρόλευκο" απουσιολόγιο.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (28/1) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods (29/1, 19:00) και από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν λείπουν τα προβλήματα.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάζουν άσχημη εικόνα στα τελευταία τους παιχνίδια, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να βρεθούν στο ΣΕΦ και να θέσουν άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ και το ιατρικό δελτίο της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είναι κενό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση αριστερού άκρου ποδός - παρουσιάζει ευαισθησία επί του δεύτερου μεταταρσίου - και θα παραμείνει στα "πιτς" και στη 14η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League, ενώ εκτός παραμένουν και οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παίρνει χρόνο συμμετοχής και στο "4" και απέναντι στον Παναθηναϊκό o Kάιλ Ουίλτζερ θα αποτελέσει το στήριγμα του Γιώργου Πρίντεζη στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ