STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χολαργός - Ολυμπιακός: Το καλάθι των γηπεδούχων που έστειλε το ματς στην παράταση

BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αναμέτρηση του Χολαργού με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Basket League ήταν γεμάτη σασπένς, με τους γηπεδούχους να στέλνουν το μας στην παράταση 1'' πριν το φινάλε (VIDEO).

Ο Χολαργός αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και έφτασε στα οριά του τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική της Βasket League και η πιο τρανή απόδειξη είναι το γεγονός πως έφτασε κάποια στιγμή να προηγείται και με 10 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπόρεσαν πάντως στα τελευταία λεπτά όχι μόνο να μαζέψουν τη διαφορά αλλά και να πάρουν προβάδισμα δύο πόντων με λέι απ του Στρέλνιεκς 10'' πριν το τέλος, με αποτέλεσμα να "σπάσουν καρδιές" στην τελευταία επίθεση του Χολαργού.

Εκεί, ο Λαβ ανέλαβε να πάρει το τελευταίο σουτ και δεν πήγε για τρίποντο (αν ευστοστούχε θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του) αλλά για δίποντο ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και δικαιώθηκε.

Κατάφερε με διείσδυση να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο ενώ παρά την προσπάθεια του Παπανικολάου να τον ανακόψει έφτασε στο ανάποδο λέι 1'' πριν το τέλος, για να γράψει το 61-61 και να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Και αυτό γιατί ο Στρέλνιεκς δεν ευστόχησε στο τελευταίο σουτ (έρμπολ), με το ματς να οδηγείται έτσι σε πεντάλεπτη παράταση και εκεί ο Ολυμπιακός να παίρνει τη νίκη με 73-68.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ