STOIXIMAN BASKET LEAGUE

WATT+VOLT Super Cup: Προμηθέας και Περιστέρι για τον πρώτο τίτλο

SUPER CUP 2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Προμηθέας και το Περιστέρι θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ελλάδα, με στόχο να ξεκινήσουν με ιδανικό τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ να ήταν τα φαβορί των ημιτελικών του WATT+VOLT Super Cup, στην πράξη όμως δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν αυτή την ταμπέλα. Το Περιστέρι και ο Προμηθέας έδειξαν μεγαλύτερη ετοιμότητα, στηρίχθηκαν στα καλά ποσοστά που είχαν στο περιφερειακό σουτ και πήραν τη νίκη, που τους φέρνει πλέον αντιμέτωπους στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι ομάδες θα κοντραριστούν το βράδυ (21:00) στο "Ανδρέας Παπανδρέου" με στόχο τη νίκη που θα τους χαρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να ελπίζει πως θα μπορέσει να δώσει λεπτά συμμετοχής στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη -είχε πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη και δεν αγωνίστηκε κόντρα στο τριφύλλι. Από την άλλη, ο Προμηθέας θα παίξει για τελευταία φορά με πέντε ξένους αφού αρχής γενομένης από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ο Τζαμάλ Νίξον θα ενσωματωθεί στην πατρινή ομάδα εν όψει της πρεμιέρας του EuroCup σε μία βδομάδα.

Εξάλλου, στις 16:30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τις δύο ομάδες να κάνουν τις τελευταίες δοκιμές πριν από το Final Eight του BCL και την πρεμιέρα της EuroLeague, αντίστοιχα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ