STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βεργίνης: "Επιστροφή στη βάση μου"

Βεργίνης: "Επιστροφή στη βάση μου"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βεργίνης επέστρεψε στην Πάτρα και σχολιάζει μέσω του blog του την αναμέτρηση με τον Κόροιβο για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (17/10, 17:00)

Ένα από τα πολλά ραντεβού επαρχιακών ομάδων για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι κι αυτό ανάμεσα σε Απόλλωνα Πατρών και τον Κόροιβο. Ο Δημήτρης Βεργίνης θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση, αφού γύρισε από τη Νότιο Κορέα, όπου βρισκόταν για το Παγκόσμιο Ενόπλων.

Το blog του Δημήτρη Βεργίνη

Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω των υποχρεώσεών μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και την κατάκτηση της 2ης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου επέστρεψα στη βάση μου και είμαι έτοιμος για τα καλύτερα.

Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στο Ρέθυμνο οι συμπαίκτες μου αν και πάλεψαν δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη από το "Μελίνα Μερκούρη", όμως ήταν ένας αγώνας βαρόμετρο καθώς αποκαλύφθηκαν τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε. Κρατώ απ’ αυτό το παιχνίδι τη σούπερ εμφάνιση του συμπαίκτη μου, Τόνι Μέιερ, ο οποίος έσπασε το φράγμα των 30 πόντων και σίγουρα, αν η ομάδα μας είχε νικήσει στην Κρήτη θα ήταν ΜVP της αγωνιστικής με την απόδοσή του.

Τα λάθη μας τα είδαμε και ήδη μέσα στις προπονήσεις προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα ξεκινά για εμάς το ερχόμενο Σάββατο που δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, γι' αυτό και στόχος μας είναι να μπούμε με το δεξί στο σπίτι μας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ