STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βασιλόπουλος: "Προτιμώ να βγει η δουλειά που κάνουμε"

Βασιλόπουλος: "Προτιμώ να βγει η δουλειά που κάνουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κόροιβος θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Ρόδου στην Αμαλιάδα το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (12/3) και οι παίκτες των δύο ομάδων ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ.

Για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου στην Αμαλιάδα, το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (12/3). Οι παίκτες των δύο ομάδων ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Κόροιβου Αμαλιάδας (Παναγιώτης Βασιλόπουλος) στον ΕΣΑΚΕ:

"Προτιμώ να βγει η δουλειά που κάνουμε

Καλό το ρεπό, αλλά όπως το να παίζεις δυο παιχνίδια την εβδομάδα για μένα δεν συγκρίνεται. Καταφέρνεις να βρεις ρυθμό πολύ πιο εύκολα, δεν βαριέσαι απ' τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων και είσαι πάντα σε εγρήγορση. Βέβαια, κάποιες φορές, το να έχεις χρόνο να δουλέψεις τους αυτοματισμούς είναι κάτι που χρειάζεται.

Τώρα εμείς έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε αρκετά καλά στις προπονήσεις, παίζοντας αρκετά ομαδικά, πράγμα που θα χρειαστούμε το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό. Για μένα θα πρέπει να παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό. Να μειώσουμε τα λάθη, να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Κολοσσό να τρέξει και να το ευχαριστηθούμε όσο πιο πολύ γίνεται, δημιουργώντας καταστάσεις που κάνουν όλους τους παίκτες να είναι χαρούμενοι, παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Κάποιοι λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Εγώ ποτέ δεν λέω κάτι τέτοιο γιατί βάζεις στην ομάδα πίεση χωρίς λόγο. Οπότε προτιμάω που κάνουμε πολύ σκληρές προπονήσεις και η δουλειά που κάνουμε όλο αυτό τον καιρό να βγει στο γήπεδο. Και ο καλύτερος ας κερδίσει".

Το blog του Κολοσσού Ρόδου (Γιαννούλης Λαρεντζάκης) στον ΕΣΑΚΕ:

"Διπλό» από την τηλεόραση...

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ύστερα από σχεδόν δύο εβδομάδες επιτέλους επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση! Στο τελευταίο μας παιχνίδι πήραμε μία καλή νίκη κόντρα στα Τρίκαλα και έτσι κατά τη διάρκεια της διακοπής υπήρξε ηρεμία, ενώ είχαμε και μερικές ημέρες ξεκούρασης, κάτι που χρειαζόμασταν αρκετά.

Το μόνο κακό είναι πως από εκείνο το ματς είχα κάποιες ενοχλήσεις το πόδι, οι οποίες δυστυχώς συνεχίστηκαν όλο αυτό το διάστημα και έτσι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στην Αμαλιάδα. Έκανα πολλές θεραπείες, το πρόβλημα αρχίζει να υποχωρεί και νιώθω γενικά καλύτερα, αλλά αποφασίσαμε να μείνω στη Ρόδο και να φορτσάρω για την επόμενη αγωνιστική. Έτσι, θα δω την προσπάθεια της ομάδας μας από την τηλεόραση, αλλά πιστεύω πως όλη την εβδομάδα που πέρασε έχει προσαρμοστεί και προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Θέλουμε οπωσδήποτε το διπλό, αφού φέτος δεν τα έχουμε πάει τόσο καλά μακριά από την έδρα μας, ενώ με μία νίκη στην Αμαλιάδα θα μας δοθεί η ευκαιρία να κοιτάξουμε ακόμη πιο ψηλά, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μετά.

Μιας και έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σας εύχομαι να περάσετε καλά και να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιαννούλης"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ