STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζάμπολ στην Α1 Ανδρών!

Τζάμπολ στην Α1 Ανδρών!

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ξεκινάει και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους 13 μονομάχους της νέας σεζόν! Διαβάστε αναλυτικά για τις προσδοκίες, τις προσθήκες και τις δυνατότητες των ομάδων...

Το Sport24.gr έβαλε στο μικροσκόπιό του όλες τις ομάδες που μπαίνουν στην αφετηρία της σεζόν 2011-12 έστω κι αν για πρώτη φορά στα χρονικά θα έχουμε ένα κουτσουρεμένο πρωτάθλημα με 13 ομάδες.

Η οικονομική κρίση επηρέασε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και ο αθλητισμός δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Το μπάσκετ έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα και έτσι οι ομάδες υποχρεώθηκαν να κάνουν λιγότερο ηχηρές μεταγραφές, στην προσπάθειά τους να μειώσουν τα μπάτζετ τους.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα είναι και φέτος οι απόλυτοι κυρίαρχοι του πρωταθλήματος. Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά το υποστηρίζουν όλοι οι προπονητές και οι παίκτες που μίλησαν αποκλειστικά στο Sport24.gr λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ξεκινάει με καθυστέρηση μίας εβδομάδας λόγω του γνωστού προβλήματος με τα τηλεοπτικά που προέκυψε.

Διαβάστε λοιπόν, την παρουσίαση των 13 ομάδων που θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα...

Η παρουσίαση του Παναθηναϊκού

Η παρουσίαση του Ολυμπιακού

Η παρουσίαση του ΠΑΟΚ

Η παρουσίαση του Άρη

Η παρουσίαση του Αμαρουσίου

Η παρουσίαση της Καβάλας

Η παρουσίαση του Περιστερίου

Η παρουσίαση του Κολοσσού

Η παρουσίαση του Πανιωνίου

Η παρουσίαση του Ικάρου

Η παρουσίαση του Ηλυσιακού

Η παρουσίαση του ΚΑΟΔ

Η παρουσίαση του Ρεθύμνου

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ