STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τσιάρας: "Η μικρή μας νεράιδα..."

Τσιάρας: "Η μικρή μας νεράιδα..."

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Καβάλας με τα Τρίκαλα (17/10, 17:00) για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, την ώρα που ο Γιώργος Τσιάρας επέλεξε να σταθεί σε κάτι άλλο: την κόρη του.

Το παιχνίδι των Τρικάλων με την Καβάλα είναι από αυτά που θα μας απασχολήσουν έντονα, κυρίως με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Ο Γιώργος Τσιάρας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σχολίασαν τα της αυριανής αναμέτρησης (17/10, 17:00) των δύο ομάδων, με τον πρώτο πάντως να στέκεται περισσότερο σε κάτι άλλο, τα πρώτα βήματα της κόρης του.

Το blog του Γιώργου Τσιάρα

Καλησπέρα και πάλι,

Έπειτα από το νικηφόρο ξεκίνημά μας το περασμένο Σάββατο έχουμε τον πρώτο μας αγώνα στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας με αντίπαλο την Καβάλα. Θα ήταν ευχής έργον να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και να χαρούμε όλοι μαζί τη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα.

Αυτή η εβδομάδα που πέρασε για την οικογένειά μου ήταν πολύ όμορφη και σημαντική. Η μικρή μας νεράιδα έκανε τα πρώτα της βηματάκια! Όποιος το χει ζήσει αυτό το συναίσθημα μπορεί να καταλάβει τι χαρά πήραμε σαν γονείς εγώ και η γυναίκα μου.

Εύχομαι όλοι μας να ζούμε τέτοιες όμορφες στιγμές χαράς, γιατί η ευτυχία και η χαρά κρύβονται στα πολύ απλά πράγματα, όπως πέντε "στραβά" βηματάκια.

To blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ!

Την προηγούμενη εβδομάδα αναφέρθηκα κυρίως στην περσινή χρονιά, μια χρονιά γεμάτη πλούσια συναισθήματα και πολλές συγκινήσεις, μα πάνω απ' όλα μια χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου…

Έτσι λοιπόν και το Σάββατο, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας, γίναμε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού σε εξέλιξη αγώνα, τον οποίο δύσκολα θα ξεχάσουμε..

Ξέραμε ότι πρόκειται για να ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα μας είναι ακόμα ανέτοιμη αλλά έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την υπερπροσπάθεια που έγινε έτσι ώστε να κερδίσουμε. Θα ήθελα ακόμα να συγχαρώ την ομάδα του Λαυρίου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Όσον αφορά τον κόσμο, δεν έχω λόγια.... Τους ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση και τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε κάθε φορά μέχρι τέλους..

Η εβδομάδα που διανύουμε ενόψει του αγώνα στα Τρίκαλα ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα, αφού στην προπόνηση της Δευτέρας τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο ο Γιάννης Δεμερτζής και σε συνδυασμό με κάποιους μικροτραυματισμούς η ομάδα ενισχύθηκε με την προσθήκη του Μιχάλη Γιαννακίδη. Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων είναι πολύ δύσκολος, τα Τρίκαλα προέρχονται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, έχουν βρει χημεία με παίκτες που σουτάρουν καλά από μακριά και τρέχουν καλά στον αιφνιδιασμό και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...καλά να περάσετε. Ότι κι αν κάνετε… σε όποιο γήπεδο κι αν πάτε.. .οποιονδήποτε αγώνα κι αν παρακολουθήσετε!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ