Τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη το All-Star Game του ελληνικού μπάσκετ

Στη "Μητρόπολη του Μπάσκετ", όπως την χαρακτηρίζει ο ΕΣΑΚΕ, γυρίζει μετά από 23 χρόνια το All-Star Game. Δείτε το γήπεδο και τις ημερομηνίες του εορταστικού διημέρου.

Χρειάστηκε να περάσουν 23 χρόνια για να επιστρέψει η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, στη σημερινή (15/11) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η διεξαγωγή του 23ου All-Star Game στη Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΕΣΑΚΕ:

"Στη σημερινή (15/11) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε η διεξαγωγή του 23ου All Star Game στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου 2019. Το All Star Game επιστρέφει στην «Μητρόπολη του Μπάσκετ» ύστερα από 23 χρόνια και την διεξαγωγή στο Αλεξάνδρειο του πέμπτου στην ιστορία «Αγώνα των Αστεριών του Ελληνικού Πρωταθλήματος» στις 14 Δεκεμβρίου 1996.

Αποφασίστηκε, επίσης, η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου για τις 3 Δεκεμβρίου με θέμα την τροποποίηση του Καταστατικού.

Εγκρίθηκε ακόμη η πρόταση της εταιρείας Genius Sports για την παραχώρηση για πρώτη φορά από τον ΕΣΑΚΕ του δικαιώματος εκμετάλλευσης των επίσημων στατιστικών της Betshop Basket League με την παράλληλη απόκτηση από τον ΕΣΑΚΕ της πλατφόρμας στατιστικών της Genius Sports. 

Η Genius Sports είναι επίσημος και αποκλειστικός διανομέας δεδομένων και στατιστικών παγκοσμίως της FIBA, της Euroleague, του NCAA, της Premier League, της Bundesliga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.