STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Το σπίτι του μπάσκετ"

"Το σπίτι του μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Οι Μάνος Μίχαλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Παντελής Διαμαντόπουλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος καταγράφουν τις πρώτες σκέψεις τους για τη συνεργασία της 24MEDIA και του SPORT 24 με τον ΕΣΑΚΕ και τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τονίζοντας αμφότεροι ότι το μπάσκετ έχει βρει το σπίτι του.

Μάνος Μίχαλος (Content Director της 24MEDIA)

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η συνεργασία της 24MEDIA με τον ΕΣΑΚΕ είναι μια φυσιολογική εξέλιξη στη ροή των πραγμάτων, μετά τις επιτυχημένες επίσημες συνεργασίες με το NBA και την Turkish Airlines Euroleague. Η 24MEDIA και το Sport24.gr αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ, το θεωρούν πολύτιμο και γεμάτο αξία ως προιόν και θέλουμε από την πλευρά μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αναδείξουμε στο βαθμό που του αναλογεί. Ο αθλητισμός δημιουργει όμορφες ιστορίες και πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα για να ασχοληθείς, να ενημερωθείς και να δεθείς με αυτά. Για την 24MEDIA και το Sport24.gr είναι σημαντική στιγμή, που η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση ενός αθλήματος που δίνει τόσες χαρές κάθε χρόνο στον Έλληνα φίλαθλο και χαιρόμαστε πραγματικά που θα ανήκει στην οικογένεια μας.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Διευθυντής Sport24.gr)

H συνεργασία του Sport24.gr με τον ΕΣΑΚΕ είναι τιμή αλλά και ικανοποίηση για όλους εμάς στο κορυφαίο αθλητικό site της χώρας. Τιμή γιατί τέτοιου είδους συμφωνίες είναι και για εμάς η έμπρακτη απόδειξη ότι οι κορυφαίοι εκτιμούν τη δουλειά μας και θέλουν να προχωρήσουν μαζί μας στο επόμενο βήμα τους και ικανοποίηση γιατί το μπάσκετ είναι βασικό κομμάτι του dna του Sport24.gr όπως βέβαια και της 24Media. Έτσι μετά το ΝΒΑ και την Euroleague Greece, η Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα έχει τον δικό τους χώρο, τα δικά της θέματα, την δικιά της ακόμα μεγαλύτερη και πιο στοχευμένη προβολή στο site μας.

Η κορυφαία μπασκετική ομάδα στα digital media, έχει σαν στόχο να αναδείξει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ, των ομάδων αλλά και των παικτών της κορυφαίας ελληνικής διοργάνωσης, με τον τρόπο που την έχει οδηγήσει στην κορυφή της προτίμησης των αναγνωστών του internet. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε με σιγουριά είναι ότι η προβολή όλων των ομάδων της Basket League στο Sport24.gr θα γίνει με τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό που αρμόζει, όχι μόνο στους αναγνώστες μας (αυτό είναι πάντα δεδομένο) αλλά και στο άθλημα που αγαπάμε να...λατρεύουμε. Και αυτή είναι μια δέσμευση που δεν αφορά μόνο τους "μεγάλους" της κατηγορίας, αλλά όλες τις ομάδες που καταθέτουν τον ιδρώτα και την προσπαθειά τους στο παρκέ. Για εμάς "μεγάλος" είναι όποιος προσπαθεί. Αυτό κάνουμε στο Sport24.gr, αυτό θα κάνουμε και για τους συνεργάτες μας, με τελικό κριτή τον αναγνώστη".

Παντελής Διαμαντόπουλος (Διευθυντής Sport24 Radio 103,3)

Οι μεγάλοι συνηθίζουν να "ταξιδεύουν" παρέα! Το κορυφαίο δίκτυο digital media με κοτζάμ ραδιόφωνο στο πλευρό του (στους 103,3), θα πορευτεί αγκαζέ με τη Basket League. Ναι, το πρωτάθλημα του μπάσκετ, που όλο κι ανεβαίνει, όλο και μεγαλώνει όλο και προσπαθεί να ξαναφτάσει ψηλά, θα 'χει έναν πανίσχυρο σύμμαχο. Η αγαπημένη μας Α1, τα μεγαθήρια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και οι φορτσάτοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, μαζί με τους υπόλοιπους που θα δώσουν τις μάχες και τούτη τη σεζόν, θα λάβουν την προβολή που τους αξίζει, από την κορυφαία ομάδα της 24MEDIA. Για τον όμιλο της 24MEDIA, η νέα αυτή συνεργασία, σημαίνει πάρα πολλά. Άλλωστε για ανθρώπους που δεν έχουν ταβάνι στα όνειρα, που οι ορίζοντες δεν έχουν τερματισμό, που η όρεξη ανοίγει όλο και περισσότερο για δράση, για δουλειά, για προσφορά, η «παρέα» με τον ΕΣΑΚΕ μόνο εποικοδομητική μπορεί να αποδειχθεί. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που ρίχνει την αυλαία κάθε χρόνο στα ομαδικά αθλήματα, μαζί λοιπόν θα παρακολουθήσουμε την πορεία των πρωταγωνιστών...​

Στέφανος Τριαντάφυλλος (Διευθυντής Σύνταξης Μπάσκετ, Editor in chief @Euroleague Greece & NBA Greece)

Η Basket League έρχεται στο Sport24.gr για να βρει το μπασκετικό σπίτι της, με πλήρη κάλυψη των αγώνων, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδικά αφιερώματα, αναλύσεις και θέματα για το πρωτάθλημα που αγαπάνε όλοι οι μπασκετικοί αυτής της χώρας. Όλες οι ομάδες, οι προπονητές και οι παίκτες τους θα είναι στο πιάτο των αναγνωστών, χωρίς καμία εξαίρεση και με γνώμονα το μπάσκετ στο σύνολο του χωρίς επετηρίδα. Η κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα θα σερβίρει το μπάσκετ όπως μόνο εκείνη ξέρει και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό και έτοιμοι να πάρουμε τα σουτ που μας αναλογούν.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ