STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και γιατί οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με βαριά ποινή.

Αντιμέτωπη με βαρύ κατηγορητήριο είναι η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού της Α1 , καθώς οι διαιτητές και οι κομισάριοι της αναμέτρησης έγραψαν τα πάντα στο φύλλο αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι Κορομηλάς - Σώμος - Τζαφλέρης σημείωσαν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά και εκείνα κατά του Ματ Λοτζέσκι που έπαιξε για άλλη μια φορά σε εχθρικό περιβάλλον. Σημειώθηκαν φυσικά και οι πολλές κροτίδες που δημιούργησαν πολεμικό κλίμα ακριβώς με τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι κομισάριοι, Βιδάλης - Τεφτίκης, ανέφεραν με τη σειρά τους πως ένας άνδρας και μία γυναίκα μπήκαν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και επιτέθηκαν στο επιτελείο των πρασίνων, όπως άλλωστε είχε ενημερώσει και η ίδια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός .

Όσο για τα επεισόδια περιμετρικά του ΣΕΦ; Αρμόδιες είναι η ΔΕΑΒ και η Αστυνομία, οι οποίες και θα καταγράψουν τη σφοδρότητα των επιθέσεων που έγιναν 40-45 λεπτά πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης , με αποτέλεσμα να καούν ένα van τηλεοπτικών μεταδόσεων και μερικοί φοίνικες στο parking του ΣΕΦ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ