STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η διαφωνία για το "13-1"

Η διαφωνία για το "13-1"

"13-1 είναι οι ομάδες", ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει διαφορετική άποψη. Οι δηλώσεις των ιδιοκτητών των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ Άρης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ άφησε να εννοηθεί πως μόνο η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει τις θέσεις και πως όλες άλλες ομάδες της Basket League έχουν διαφορετική άποψη, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουιλέλμος παρέθεσε μία διαφορετική οπτική.

"Δεν έχουμε να πούμε τίποτα, 13-1 είναι οι ομάδες αυτή την στιγμή. Άλλοι 13 θα βγουν, ρωτήστε εκείνους ό,τι θέλετε", είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά την έξοδό του από γραφεία του ΕΣΑΚΕ, ενώ ο Δημητρης Γουλιέλμος μεταξύ άλλων ανέφερε πως "δεν υπήρχε κανένα 13-1. Υπήρχε μία κοινή τάση και μία κοινή πορεία", ενώ νωρίτερα είχε πει δηλώσει πως " Ο κ. Γιαννακόπουλος είχε μία πολύ ζωντανή και σημαντική άποψη για τα πράγματα, το πρωτάθλημα και το μπάσκετ. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος όπως και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι έξυπνοι και έχουν άποψη. Κανείς δεν μπαίνει στο ελληνικό μπάσκετ ως ιδιοκτήτης με αποκλειστικό στόχο να του κάνει κακό. Όλοι μπαίνουν με στόχο να του κάνουν καλό. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για 13-1. Ούτε για 7-7. Έχω την αίσθηση πως θα μείνει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Ξανασυζητήσαμε τα πάντα σε επίπεδο ηθικής και αξιών. Δεν πρέπει να υπάρχουν διαιτητές που απειλούνται. Συμφωνήσαμε πως υπάρχουν προβλήματα. Ανοίξαμε αυτή την κουβέντα και όχι μόνο για τα προβλήματα για την διαιτησία, αλλά για όλα τα προβλήματα, όπως το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Συμφωνήσαμε πως 10 μέρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος, θα βρεθούμε και δεν θα φύγουμε πριν βρούμε την λύση. Πάντως ένα είναι βέβαιο, πως το μπάσκετ είναι πιο δυνατό και πιο ενωμένο από ό,τι ήταν χθες".

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επιθυμεί οι αλλαγές στα θέματα της διαιτησίας να γίνουν άμεσα, αλλά οι ομάδες κράτησαν αρνητική στάση, καθώς θέλουν πρώτα να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως δεν αναγνωρίζουν το όποιο πρόβλημα που υπάρχει.

Τα videos με τις δηλώσεις των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Δημήτρη Γουλιέλμου:





TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ