Τεράστια η ανταπόκριση για το "Basket Αγάπης" στο Ρέθυμνο

Τεράστια η ανταπόκριση για το "Basket Αγάπης" στο Ρέθυμνο

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει για την ανταπόκριση των φιλάθλων του Ρεθύμνου Cretan Kings στο "Basket Αγάπης" της Stoiximan.gr Basket League.

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των φιλάθλων του Ρεθύμνου Cretan Kings στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων στο πλαίσιο της ενέργειας "Basket Αγάπης" της Stoiximan.gr Basket League.

Όλοι μαζί, οι φίλαθλοι και ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan, προσέφεραν πλήθος τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν  στα συσσίτια Μικρή Παναγία - Παιδική Εστία "Κυρία των Αγγέλων", Αγίου Κωνσταντίνου,  "Χριστιανική Γωνιά" των 4ων Μαρτύρων, Αγίου Βασιλείου της Μητρόπολης Λάμπης & Σφακίων και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Γρηγόρης Λαγουδάκης της εφηβικής ομάδας του Ρεθύμνου και οι αθλητές Άγγελος Δραγάτης (Ρέθυμνο Cretan Kings) και Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας) συμμετείχαν σε διαγωνισμό σουτ με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού! Ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan προσέφερε 1.000€, κάθε εύστοχη βολή αντιστοιχούσε σε 500€, ενώ κάθε εύστοχου σουτ από το κέντρο του γηπέδου διπλασίαζε το τελικό ποσό!

Ο Γρηγόρης Λαγουδάκης ευστόχησε σε δύο βολές, ενώ οι Νίκος Γκίκας και Άγγελος Δραγάτης δεν τα κατάφεραν από το κέντρο του γηπέδου. Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 2.000€, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά υλικών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

"Είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο Cretan Kings να γίνεται αρωγός τέτοιων πρωτοβουλιών. Η ομάδα μας αλλά και γενικότερα η πόλη μας "αγκαλιάζουν" κάθε φορά την περιοδεία αλληλεγγύης "Basket Αγάπης" και το απέδειξαν ξανά το Σάββατο, όπου εκατοντάδες Ρεθυμνιώτες κινητοποιήθηκαν για να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν για τους συνανθρώπους τους. Αυτή η ανταπόκριση μας δίνει απεριόριστη ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

Το μπάσκετ είναι πρώτα από όλα προσφορά στην κοινωνία και δεν θα σταματήσουμε καμία στιγμή να το αποδεικνύουμε. Άλλωστε και εμείς από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας άθλημα με την προσφορά στους συνανθρώπους μας, με μεγαλύτερη απόδειξη την κοινωνική μας δράση Cretan Kings Assist" δήλωσε ο πρόεδρος του Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, με την ολοκλήρωση της ενέργειας Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan.gr Basket League.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24