ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίντεζης: "Χαμένα ριμπάουντ και βολές"

Πρίντεζης: "Χαμένα ριμπάουντ και βολές"

Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά τον τέταρτο τελικό στάθηκε στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και την αστοχία στις βολές που στέρησαν από τον Ολυμπιακό τη νίκη. "Δώσαμε το 110%", τόνισε ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ αλλά και την αστοχία στις βολές, σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τι έφταιξε και οδηγήθηκε η ομάδα του στην ήττα που σήμανε παράλληλα και την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Ο Πρίντεζης τόνισε πως τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του έδωσαν το 110% των δυνατοτήτων τους, αλλά αυτό δεν έφτασε για να φέρει τη νίκη.

" Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, χάσαμε κάποιες κρίσιμες βολές και κάποια αμυντικά ριμπάουντ. Ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας και πως ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για ένα ματς φωτιά.

Θέλαμε τον τίτλο παρά πολύ και τις τελευταίες ήμερες δεν βγαίναμε από τα σπίτια μας. Πηγαίναμε μόνο στην προπόνηση ούτως ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αλλά δυστυχώς δεν πήραμε την νίκη", ήταν τα λόγια του Πρίντεζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ