ΜΠΑΣΚΕΤ

Ίβκοβιτς: "Απόλυτη συγκέντρωση"

Ίβκοβιτς: "Απόλυτη συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Απόλυτα συγκεντρωμένοι θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για να διεκδικήσουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 05/06, 22:00, ΝΕΤ).

Κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι διαφορετικό από το άλλο. Ωστόσο, κοινό σημείο σε όλα αποτελεί η συγκέντρωση, την οποία δεν θα πρέπει να χάσουν σε καμία περίπτωση οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει άλλωστε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

" Η σειρά συνεχίζεται και όπως και τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, έτσι κι αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό", τόνισε αρχικά ο "Ντούντα" στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Στη συνέχεια μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στους τελικούς, αλλά και για το "κλειδί" της νίκης... " Στο δεύτερο ματς παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και παρατήσαμε το παιχνίδι.

Στο τρίτο παιχνίδι δείξαμε καλό χαρακτήρα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι ισορροπημένο παιχνίδι, στο οποίο απαιτείται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".

Μαυροκεφαλίδης: "Μπορούμε ξανά!"

Από την πλευρά των παικτών, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέφερε: " Οδηγός μας γι’ αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι το πρώτο ημίχρονο του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τίποτα να μας χαλάσει τη συγκέντρωση μας και το σχεδιασμό που θα έχουμε κάνει για το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί αλλά τους έχουμε κερδίσει φέτος στο γήπεδό τους και μπορούμε να το κάνουμε ξανά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ