ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγέλου: "Η διαιτησία έπαιξε 100-0 τον ΠΑΟ"

Αγγέλου: "Η διαιτησία έπαιξε 100-0 τον ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τα όσα επεισόδια ακολούθησαν του τέταρτου τελικού, για την κακή διαιτησία κατά της ομάδας του, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο άμεσος συνεργάτης του Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 εκφράζοντας την άποψη του για τη διαιτησία.

"Η ομάδα βγήκε για ζέσταμα χωρίς καμία απολύτως προστασία και αποκορύφωμα ήταν ο χαμός που επικράτησε στο τέλος του αγώνα στη φυσούνα. Η τηλεόραση δεν έδειξε ούτε το 10% όσων συνέβησαν.

Η κάμερα δεν εστίασε σε όσα έγιναν στη φυσούνα και αυτό που έκανε ο σκηνοθέτης του αγώνα είναι σκανδαλο. Οι συνθήκες του αγώνα πρέπει να αναλυθούν από τους αρμόδιου και αν είναι ικανοποιημένοι τότε καλύτερα να... πάμε να φύγουμε από εδώ.

Δεν έχουν καμία σχέση τα χθεσινά γεγονότα με τα περσινά στο ΣΕΦ. Είμαι 10 μήνες στην ομάδα. Ωστόσο, σίγουρα είναι καταδικαστέα και τα καταδικάζω προσωπικά.

Ας βάλουμε κάτω τα δεδομένα. Πρώτον υπήρξε μια συστηματική και ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της ομάδας του Ολυμπιακού από την κερκίδα. Δεύτερον, Η διαιτησία ήταν εναντίον της ομάδας μου. Ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε 34 βολές με τον Διαμαντίδη, ο οποίος είναι ο παίκτης που κερδίζει τα περισσότερα φάουλ, να είναι εκτός αγώνα από την αρχή. Τανατζής και Καρακατσούνης κυρίως έπαιξαν απροκάλυπτα Παναθηναϊκό.

Οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ πρέπει να κρίνουν το παιχνίδι, αν και ο κ. Ζαβλανός χαρακτήρισε άριστη τη διαιτησία του 2ου παιχνιδιού. Φυσικά φταίμε και εμείς για τα ριμπάουντ που χάσαμε, το είπε και ο Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Όμως η διαιτησία έπαιξε 100-0 Παναθηναϊκό. Είναι απορίας άξιο πως ο Ολυμπιακός με 58% στα δίποντα και 23 ασίστ να μην έχει τον έλεγχο του αγώνα και να τον έχει ο Παναθηναϊκός, που αγωνιζόταν χωρίς τον εγκέφαλό του από την αρχή".

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια τα τέσσερα ματς στα οποία επικράτησε και έχασε άδικα τα τρία ματς των τελικών από τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Για την τελική φάση μιλάμε τώρα. Δεν μιλώ για το πρωτάθλημα γιατί αυτήν τη στιγμή είναι άκαιρο. Αν χρειαστεί, όμως, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος με στοιχεία. Στον 4ο τελικό υπήρξαν τουλάχιστον 25 περιπτώσεις που αδικήθηκε κατάφωρα ο Ολυμπιακός. Δεν έπαιξε ο Διαμαντίδης και σούταραν 34 βολές στην κανονική διάρκεια.

Όλοι προσπάθησαν να μας προστατέψουν. Και ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής και ο Μάνος Παπαδόπουλος και όλοι. Όμως όταν η ομάδα έχει δεχθεί 20 πέτρες και έχει γίνει ολόκληρος χαμός και ο κομισάριος λέει ότι δεν είδε επεισόδια και ότι φύγαμε σαν κύριοι, κάτι δεν πάει καλά".

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία έχει απομονώσει τους "ανεγκέφαλους" από τον κόσμο της ομάδας: "Η διοίκησή μας κάνει τα πάντα. Έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη δυναμική του σε βαθμό παρεξηγήσεως. Τα μέτρα ασφαλείας που συμφωνήθηκαν σε σχέση με αυτά που έγιναν τελικά ήταν η μέρα με την νύχτα. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Στις θέσεις πίσω από τον πάγκο, οι οποίες συμφωνήθηκε να είναι άδεια, γέμισαν με κόσμο και το ματς ξεκίνησαν κανονικά. Φάγαμε πέτρες, ο Νίλσεν χτύπηθηκε από μπουκάλι, ο Παπανικολάου δέχθηκε γροθιά, μας έφτυναν και μας έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει κάτι να γίνει. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν άνοιξε ρουθούνι. Δεν είναι τυχαίο. Κάποιοι θέλουν να διαιωνίζεται το μίσος ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες".

Όσον, αφορά τη νέα σεζόν κι αν ο Ολυμπιακός προτίθεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, ο κ. Αγγέλου τόνισε: "Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω για τις μεταγραφές. Η ομάδα έχει προπονητή και προέδρους και δεν είναι πρέπον να αποκαλύψω τι συζητιέται στα αποδυτήρια για το καλοκαίρι. Ο κόσμος ας έχει υπομονή και εμπιστοσύνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ