STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα βλέμματα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Τα βλέμματα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League, κλέβει την παράσταση το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Με… μάχη "Δικεφάλων" συνεχίζεται η Stoiximan.gr Basket League. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, με την Ένωση να είναι φορμαρισμένη -όπως δείχνουν οι νίκες επί του Ολυμπιακού κι επί της Εστουδιάντες - και την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να έρχεται από 4 σερί θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της Κύμης, ο Γυμναστικός Λάρισας υποδέχεται τον Κόροιβος, σε ματς που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την παραμονή στην κατηγορία, κι ο Πανιώνιος παίζει με τα Τρίκαλα, έχοντας ξανά τον κόσμο στο πλευρό του. Ο Ιστορικός είναι η μοναδική ομάδα δίχως νίκη μετά από 8 αγωνιστικές, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτή η κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται το Ρέθυμνο, δίχως να έχει στη 12άδα τον τραυματία Νικ Καλάθη , ενώ ο Ολυμπιακός παίζει με το Λαύριο, θέλοντας να αφήσει πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάμπεργκ , αλλά και το σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη .

Τέλος, ο Προμηθέας υποδέχεται την Πάτρα τον Κολοσσό Ρόδου, σε ματς μεταξύ ομάδων που έχουν υψηλές βλέψεις και κυνηγούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 16/12

16:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΕΡΤ1)

18:30 ΓΣΛ - Κόροιβος (ΕΡΤ1/παράλληλη μετάδοση)

18:30 Κύμη - Άρης (ΕΡΤ1/παράλληλη μετάδοση)

18:30 Πανιώνιος - Τρίκαλα (ΕΡΤ1/παράλληλη μετάδοση)

Κυριακή (17/12)

15:00 Παναθηναϊκός - Ρέθυμνο (Cosmote Sport 4)

17:30 Ολυμπιακός - Λαύριο (Cosmote Sport 4)

18:00 Προμηθέας - Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ 1)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ