STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα βλέμματα στο ΑΕΚ-Άρης

Τα βλέμματα στο ΑΕΚ-Άρης
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ γίνεται στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Άρη το Σάββατο (28/11, 17:00). Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο Κυριακή στην Καβάλα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί τη Δευτέρα στο Λαύριο.

Η 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι προ των πυλών και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι το παιχνίδι ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου (28/11, 17:00), με το κυρίως μενού να περιλαμβάνει άλλα τέσσερα παιχνίδια.

Η πρωτοπόρος και αήττητη στο πρωτάθλημα, ΑΕΚ, υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (28/11, 17:00) τον Άρη στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες στο Eurocup. Σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαραακτήρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ του Ντράγκαν Σάκοτα να θέλει να διατηρήσει το αήττητό της και τον Άρη του Δημήτρη Πρίφτη να το "σπάσει". Η ΑΕΚ θα έχει για νέο πρόσωπο τον Αμερικανό πλέι μέικερ, Ντι Τζέι Κούπερ, ενώ τέθηκαν εκτός ομάδας οι Κρις Ουόρεν και Όου Ντι Ανοσίκε . Απών για την "Ένωση" ο Μάλκολμ Άρμστεντ ενώ ο Άρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα φιλοξενήσει τον Αρκαδικό θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Κι όσο για τους Αρκάδες την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν εκτός έδρας (56-76) τον Απόλλωνα Πατρών και οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Την ίδια ώρα τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν τον Κολοσσό Ρόδου, με τις δύο ομάδες να έχουν γνωρίσει ήττες την προηγούμενη αγωνιστική από Ρέθυμνο (83-78) και Λαύριο (61-72) αντίστοιχα.

Η Κηφισιά θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο και οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν με νέους παίκτες στο ρόστερ τους. Οι γηπεδούχοι με τον Ρόμπερτ Λόουερι αντί του Τσαντ Φρέιζιερ και οι φιλοξενούμενοι με τους Ντέβον Σάντλερ αντί του Πέτι Πέρι και Κέβιν Ντίλαρντ αντί του Ντάρελ Ντάνκαν.

Κατά τα άλλα την Κυριακή (29/11, 17:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Καβάλα την τοπική ομάδα. Και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό της Καλαμίτσας όπου οι Πειραιώτες θα μοιάζουν με... Ερυθρό Σταυρό, καθώς έχουν με διάστρεμμα τους Σπανούλη και Παπαπέτρου, κλινήρη στο νοσοκομείο τον Μιλουτίνοφ, νοκ-άουτ για την σεζόν τον Γιανγκ, ενώ ξεκουράζουν από τους τραυματισμούς τους τόσο τον Πρίντεζη, όσο και τον Λοτζέσκι. Ωστόσο η ομάδα του Σφαιρόπουλου απέδειξε και το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ ότι ξέρει να βρίσκει λύσεις και να φθάνει στις νίκες. Κι όσο για την Καβάλα δεν αποκλείεται να αγωνιστεί τελικά ο Κοστόφ ενώ ερωτηματικό είναι η παρουσία του Βάργκας.

Τέλος την Δευτέρα (30/11, 18:00) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Λαύριο την τοπική ομάδα. Οι πράσινοι είναι "αήττητοι" στο πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσουν τους "νεοφώτιστους", οι οποίοι πραγματοποιούν αξιόλογες εμφανίσεις από την έναρξη της σεζόν, με εξαίρεση την βαριά ήττα τους στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς πάντως προέρχεται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη της επί της Πινάρ Καρσίγιακα για την Euroleague.

Τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Τρίκαλα - Κολοσσός, 17:00 (NS2)

ΠΑΟΚ - Αρκαδικός, 17:00 (NS2)

ΑΕΚ - Άρης, 17:00 (OTESPORT-4)

Κόροιβος - Ρέθυμνο, 17:00 (NS2)

Κηφισιά - Απόλλων Πάτρας, 17:00 (NS2)

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Καβάλα - Ολυμπιακός, 17:00 (NS3)

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Λαύριο - Παναθηναϊκός, 18:00 (NS2).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ