STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

Το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μπαίνει στην τέταρτη "στροφή" του και το Sport24.gr παρουσιάζει τα παιχνίδια της αγωνιστικής που αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον.

Το ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην PAOK Sports Arena δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ όμως το καλεντάρι έχει πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το τριήμερο (31-1-2/11).

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES - ΚΗΦΙΣΙΑ (31/10, 17:00)

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν θετικά τις υποχρεώσεις τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχουν ρεκόρ 2-1 και πλέον θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλοί θα παραταχθούν με τον Τζούνιορ Καντούγκαν , τον εκλεκτό του Κώστα Φλεβαράκη για την ενίσχυση του ρόστερ μετά την αποχώρηση του Χοερντούρ Βίλιαμσον. Ο 25χρονος γκαρντ (1μ.87) είναι διεθνής με τον Καναδά ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ιταλική Αβελίνο. Σε ό,τι αφορά την Κηφισιά, η ομάδα του Παπαθεοδώρου καλείται να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο κι ενώ ο Αθλητικός Δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την ένσταση για το καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή ωστόσο το παιχνίδι δεν θα επαναληφθεί!

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

ΛΑΥΡΙΟ - ΑΡΗΣ (31/10. 17:00)

Το Λαύριο πανηγύρισε την ιστορική, πρώτη νίκη του στο Ζηρίνειο επί της Κηφισιάς και πλέον στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Ο Χρήστος Σερέλης έχει παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο σύνολο ενώ η συνέχεια των υποχρεώσεών του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα το βρει χωρίς τον Γιώργο Δανά, αφού ο 24χρονος πλέι μέικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης προέρχεται από το τεράστιο "διπλό" επί της Ούνικς Καζάν . Ο αρχηγός των "κίτρινων' Σπύρος Μούρτος έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του τονίζοντας πως θα ήταν λάθος να μείνει το μυαλό τους στη νίκη επί των Ρώσων .

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ CARNA (31/10, 17:00)

Η Καβάλα υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Καλαμίτσας με δυο αλλαγές στο ρόστερ . Τον Ράσελ Ρόμπινσον αντί του Πρέστον Μέντλιν και τον Ρομπ Τζόουνς αντί του Άλεξ Γκόρντον. Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Τζήμας δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες του. Στον Γιάννη Δεμερτζή (διάστρεμμα), στον Γιάννη Σίνη (χιαστοί) και στον Γιώργο Βελισσαρίου που προχώρησε σε επέμβαση στο γόνατό. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων θα παραταχθεί με τον Κώστα Μέξα στην άκρη του πάγκου, αντί του Θανάση Παπαχατζή, διεκδικώντας την πρώτη νίκη του. Επίσης οι "μελανόλευκοι" απέκτησαν τον Ιωάννη Κουζέλογλου , ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την Παρτίζαν.

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΕΚ (31/10, 17:00)

O Kόροιβος φιλοξενεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχοντας ήδη σημειώσει δυο σερί εκτός έδρας νίκες σε Πάτρα και Καβάλα. " Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα αλλά θέλω τον Κόροιβο να τερματίσει στην καλύτερη θέση που μπορεί κι εγώ προσωπικά να εκμεταλλευτώ κάθε λεπτό στο γήπεδο" τόνισε σχετικά στο Sport24.gr ο Στέλιος Πουλιανίτης . Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, η "Ένωση" προέρχεται από τη νίκη επί της Νίζνι , την πρώτη ευρωπαϊκή έπειτα από τις 20 Νοεμβρίου 2007. Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Δημήτρη Μαυροειδή .

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (31/10, 17:00)

Ο Αρκαδικός παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές κι έτσι το τεχνικό τιμ προχώρησε σε σημαντικές διορθωτικές κινήσεις. Αρχικά οι νεοφώτιστοι ενισχύθηκαν με την προσθήκη του Βασίλη Καββαδά ως δανεικού από τους "ερυθρόλευκους" ως το τέλος της σεζόν. Επίσης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Άντονι Άιρλαντ, εξέλιξη για την οποία σας ενημέρωσε έγκαιρα το Sport24.gr. Αναφορικά στο Ρέθυμνο, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση των Τάιλερ Στόουν και Ευθύμη Τσακαλέρη , αποκτώντας δύο ακόμη λύσεις για τη φροντ λάιν. Παρελθόν αποτελεί ο Ντέρεκ Κουκ.

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (1/11, 17:00)

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana. Οι "πράσινοι" υποδέχονται τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ κι ενώ έπεται η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα (6/11, 20:00). Στο μεταξύ, ο Τζέιμς Γκιστ τέθηκε νοκ άουτ λόγω θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Βλάντο Γιάνκοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς. Στα του Κολοσσού, οι Ροδίτες έχουν τεράστια ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα βλέμματα σε "Παλατάκι" και επαρχία

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2/11, 18:00)

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μολονότι ο "Δικέφαλος" παραμένει χωρίς νίκη στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του εντός κι εκτός συνόρων. Την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπεσίκτας, την τέταρτη σερί σε Basket League και Eurocup . Επίσης ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όπως επιβεβαίωσε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατζίδης . Ο Ολυμπιακός πέρασε χθες νικηφόρα από το Μιλάνο με 66-71 και πλέον στρέφεται στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ