STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα σενάρια της παραμονής

Τα σενάρια της παραμονής
INTIME SPORTS

Πανελευσινιακός, Ηλυσιακός και Ίκαρος μπαίνουν στην τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ με μοναδικό στόχο την παραμονή, ωστόσο 2 από τις 3 ομάδες τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Α2

Το Σάββατο (2/5) θα πραγματοποιηθεί η 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, βάζοντας φινάλε στη φετινή κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, καμία από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Α2 Ανδρών δεν είναι ακόμα γνωστές.

Ωστόσο, τρεις είναι εκείνες που παλεύουν για να την αποφύγουν... Πανελευσινιακός, Ηλυσιακός και Ίκαρος βρίσκονται σε δυσχερή βαθμολογική θέση και το μόνο που απομένει είναι να παίξουν μία μία το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή.

Βέβαια, η ομάδα της Ελευσίνας έχει τις περισσότερες πιθανότητες από τις άλλες δύο ομάδες για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει την τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στους 32 βαθμούς...

Η βαθμολογία σε 25 αγώνες...

Πανελευσινιακός 32

Ηλυσιακός 32

Ίκαρος 32

Τα σενάρια της παραμονής
INTIME SPORTS

Τα μεταξύ τους αποτελέσματα:

Ίκαρος-Πανελευσινιακός 74-84, Πανελευσινιακός-Ικαρος 71-60

Ίκαρος-Ηλυσιακός 72-71, Ηλυσιακός-Ίκαρος 79-71

Πανελευσινιακός-Ηλυσιακός 73-58, Ηλυσιακός-Πανελευσινιακός 84-75

Η τελευταία αγωνιστική (3/5): Πανελευσινιακός-Ν.Κηφισιά, ΠΑΟΚ-Ίκαρος, Ρέθυμνο-Ηλυσιακός.

Την τύχη στα χέρια της η Ελευσίνα

Ο Πανελευσινιακός έχει την τύχη στα χέρια του, καθώς έχει τις ισοβαθμίες με τους αντιπάλους του. Με νίκη επί της Νέας Κηφισιάς θα παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος για τα αποτελέσματα των άλλων δύο ομάδων. Αν χάσει θα πρέπει να χάσουν τόσο ο Ίκαρος όσο και ο Ηλυσιακός για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να αγωνιστεί στην Α1 Ανδρών και τη νέα χρονιά. Διαφορετικά, θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Τα σενάρια της παραμονής
INTIME SPORTS

Θέλει να "γλιτώσει" και φέτος στο τέλος

Ο Ηλυσιακός ελπίζει για μία ακόμα χρονιά να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Τι πρέπει να γίνει για να συμβεί αυτό; Αρχικά να νικήσει το Ρέθυμνο στην Κρήτη και αφού θα έχει κάνει το καθήκον του, να δει το αποτέλεσμα του Πανελευσινιακού. Τον συμφέρει ήττα των Ελευσίνιων για να έχει ο ίδιος ελπίδες.

Ψάχνει το θαύμα ο Ίκαρος

Έδωσε την περασμένη εβδομάδα του τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τον Κολοσσό, τον οποίο νίκησε και πλέον έχει ένα ακόμα δύσκολο έργο μπροστά του. Ο Ίκαρος θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την Πυλαία για να έχει ελπίδες κι από και πέρα θα περιμένει τις ήττες του Πανελευσινιακού όσο και του Ηλυσιακού για να ανασάνει βαθιά και να φωνάξουν οι παίκτες του το πολυπόθητο "μείναμε".

Τα σενάρια της παραμονής
INTIME SPORTS

Ισοβαθμίες

Τριπλή: Πανελευσινιακός - Ηλυσιακός - Ίκαρος

Διπλές: Πανελευσιανιακός - Ίκαρος , Πανελευσινιακός-Ηλυσιακός , Ηλυσιακός - Ίκαρος

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ