STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στον Πανελευσινιακό ο Δημάκος

Στον Πανελευσινιακό ο Δημάκος
INTIME SPORTS

Στον Πανελευσινιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννη Δημάκος. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Πανελευσινιακός συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προχωρώντας στην απόκτηση του Γιάννη Δημάκου.

Ο παίκτης ήταν στο στόχαστρο και του Ρεθύμνου, όμως τελικά ήρθε σε συμφωνία με τους νεοφώτιστους στην Basket League ΟΠΑΠ.

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος από την Ελευσίνα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βούλγαρη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: " Είναι ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή που η οικογένεια του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης αποχαιρετά ένα μεγάλο αθλητή κι ένα υπέροχο άνθρωπο, το Νίκο Βούλγαρη. Ο πρώην αρχηγός του Παγκρατίου που ένα χρόνο πριν ήρθε στο Σύλλογο μας πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας, αγαπήθηκε από τον κόσμο και θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του αλλού.

Οι φίλαθλοι της Ελευσίνας δεν θα ξεχάσουν ποτέ το πάθος και τον επαγγελματισμό του που ενέπνευσαν και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας ώστε το όνειρο της ανόδου στην Α1 να γίνει πράξη. Αποτέλεσε παίκτη κλειδί εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων κι έστω με ένα χρόνο παρουσίας έχει ήδη θέση στην Ιστορία του Πανελευσινιακού!

Η κορυφαία του δε στιγμή, το περίφημο τρίποντο στη λήξη του περυσινού αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας, είναι ήδη στις κορυφαίες στιγμές του Συλλόγου!

Κάθε αποχωρισμός για τον Πανελευσινιακό είναι μία έντονα συναισθηματική στιγμή. Οι φετινές υποχρεώσεις της ομάδας είναι διαφορετικές οπότε οι δρόμοι του Συλλόγου με το Νίκο Βούλγαρη χωρίζονται αλλά η αγάπη και η εκτίμηση στο πρόσωπο του παραμένει. Ελπίζουμε δε ότι κάποια στιγμή θα διασταυρωθούν εκ νέου διότι προσωπικότητες σαν του Νίκου κοσμούν το άθλημα και είναι πάντα πολύτιμες.

Ευχόμαστε στο Νίκο Βούλγαρη καλή συνέχεια στην καριέρα του, να είναι πάντα υγιής ώστε να προσφέρει τη χαρά της συγκίνησης σε όλους φίλους της καλαθοσφαίρισης και να κάνει πάντα υπερήφανη την υπέροχη οικογένεια του".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ