STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan.gr και ΕΣΑΚΕ στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Stoiximan.gr και ΕΣΑΚΕ στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι παρέα με τον Stoiximan.gr και τις 14 ΚΑΕ λίγκας θα βρεθούν στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής.

Οι πλημμύρες στην Δυτική Αττική συγκλόνισαν την χώρα. Ο ΕΣΑΚΕ, οι 14 ομάδες της Stoiximan.gr Basket League και ο Stoiximan.gr δεν μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι μπροστά στην καταστροφή που συνέβη, ανακοινώνοντας ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προσφέρουν τις μεγαλύτερες δυνατές ποσότητες πόσιμου νερού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΕΣΑΚΕ, οι 14 ΚΑΕ της Stoiximan.gr Basket League και ο Μεγάλος Χορηγός της, Stoiximan.gr, θεωρούμε υποχρέωσή μας να βρεθούμε στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής.

Η ανάγκη για πόσιμο νερό είναι την δεδομένη στιγμή η βασικότερη για τους πλημμυροπαθείς σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλείας. Ο ΕΣΑΚΕ, οι 14 ΚΑΕ μέλη της και ο Μεγάλος Χορηγός της, Stoiximan.gr, κινητοποιηθήκαμε άμεσα ώστε να προσφέρουμε τις μεγαλύτερες δυνατές ποσότητες πόσιμο νερού.

Παράλληλα, ως ένδειξη αλληλεγγύης, καλούμε τους δημότες και φιλάθλους του Δήμου Λαυρεωτικής να κάνουν την δική τους προσφορά σε πόσιμο νερό στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, Λαύριο Megabolt – ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League.

Οι προσφορές των φιλάθλων θα συγκεντρώνονται σε χώρο του κλειστού γηπέδου του Λαυρίου από τις 16:00, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στην αναμέτρηση θα δώσει το «παρών» εκπρόσωπος του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλείας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ