STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan.gr Basket League: Εντός οι "δικέφαλοι" κι ο Ολυμπιακός, στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Stoiximan.gr Basket League: Εντός οι "δικέφαλοι" κι ο Ολυμπιακός, στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League. Εντός έδρας οι "δικέφαλοι", με τα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός, στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός, στο Λαύριο ο Άρης.

Stoiximan.gr Basket League, πράξη τρίτη. Με πέντε σημαντικές αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει την πρώτη του επίσημη νίκη για φέτος απέναντι στην Κύμη και την ΑΕΚ να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εντός των συνόρων μετά το "διπλό" στη Βενετία για το Basketball Champions League , έχοντας για πρώτη φορά στη δωδεκάδα της τον Μάνι Χάρις.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών, χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου του, αλλά με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Ιστορικού. Πολύ σημαντικό και το παιχνίδι του Κόροιβου με τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με τη δοκιμασία του Άρη στο Λαύριο.

Όσο για τους "αιώνιους"; Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Γυμναστικό Λάρισας, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στο -άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ- απέναντι στα Τρίκαλα.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 21/10

16:30 Πανιώνιος - Προμηθέας (ΕΡΤ, κεκλεισμένων των θυρών)

16:30 Κόροιβος - Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ)

16:30 ΠΑΟΚ - Κύμη (ΕΡΤ)

17:00 ΑΕΚ - Ρέθυμνο (Cosmote Sport 4)

18:30 Λαύριο - Άρης

Κυριακή 22/10

17:00 Γυμναστικός Λάρισας - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)

17:30 Ολυμπιακός - Τρίκαλα (ΕΡΤ, κεκλεισμένων των θυρών)

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ