STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στο χείλος της παραμονής

Στο χείλος της παραμονής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λαύριο, Κόροιβος, Τρίκαλα, Καβάλα και Αρκαδικός, θα παλέψουν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για την παραμονή τους στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των πέντε μονομάχων με την ομάδα της Τρίπολης να δίνει τρία παιχνίδια με τους συνδιεκδικητές.

Η κανονική διάρκεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει μπει στην τελική της ευθεία. Πλέον, απομένουν τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και γίνεται μάχη για την παραμονή και την αποφυγή των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α2.

Πέντε ομάδες διεκδικούν την παραμονή τους, αλλά μόνο τρεις θα το καταφέρουν και οι δύο θα υποβιβαστούν. Λαύριο, Κόροιβος και Τρίκαλα έχουν προβάδισμα με 29 βαθμούς, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Καβάλα και Αρκαδικός με 27 και δύο νίκες πίσω τους.

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ο Αρκαδικός θα παίξει τρεις φορές με τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, αγωνιζόμενος κόντρα σε Τρίκαλα, Κόροιβο και Καβάλα και ουσιαστικά είναι στο χέρι του να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η 25η αγωνιστική, καθώς υπάρχουν οι αναμετρήσεις Λαύριο - Τρίκαλα και Αρκαδικός - Καβάλα. Κόροιβος και Καβάλα έχουν να δώσουν και από ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία

10. Λαύριο 29

11. Κόροιβος 29

12. Τρίκαλα 29

13. Καβάλα 27

14. Αρκαδικός 27

Οι εναπομείνασες αγωνιστικές

Η 23η αγωνιστική

Κολοσσός - Καβάλα

Αρκαδικός - Τρίκαλα

ΠΑΟΚ - Λαύριο

Παναθηναϊκός - Κόροιβος

Η 24η αγωνιστική

Λαύριο - Απόλλων Πατρών

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ

Κόροιβος - Αρκαδικός

Καβάλα - Παναθηναϊκός

Η 25η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Κόροιβος

Λαύριο - Τρίκαλα

Αρκαδικός - Καβάλα

Η 26η αγωνιστική

Κόροιβος - Λαύριο

Τρίκαλα - Απόλλων Πατρών

ΑΕΚ - Αρκαδικός

Καβάλα - ΠΑΟΚ

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ