STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στα Τρίκαλα με τη συνταγή της Μαδρίτης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την αποστολή που είχε στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για τα Τρίκαλα, εκεί όπου την Τρίτη (13/2, 18:00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Κιμ Τιλί.

Με δεκατρείς (13) παίκτες, όπως και στη Μαδρίτη, ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για τα Τρίκαλα, εκεί όπου την Τρίτη (13/2, 18:00) θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φώτη Τακιανού. Την επομένη του All Star Game, οι "ερυθρόλευκοι" συγκεντρώθηκαν στο ΣΕΦ και έστρεψαν άμεσα την προσοχή τους στον αγώνα με τους "κυανέρυθρους" στη θεσσαλική πόλη.

Ο Κιμ Τιλί παρέμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμά του, με σκοπό να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην δράση. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην πρεμιέρα της EuroLeague με την Μπασκόνια, ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην δράση, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ευελπιστεί πως εντός των επόμενων ημερών θα τον δει να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων (σ.σ.: προς το παρόν δεν ακολουθεί στο κομμάτι των επαφών) και, ως εκ τούτου, θα τον έχει στη διάθεσή του για το φινάλε της regular season της EuroLeague.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ