STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: "Πρώτη φορά η τύχη ήταν με το μέρος μας"

Σκουρτόπουλος: "Πρώτη φορά η τύχη ήταν με το μέρος μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως η τύχη για πρώτη φορά φέτος χαμογέλασε στο Ρέθυμνο, ενώ ο Χρήστος Σερέλης σχολίασε πως υπάρχει πίκρα στο Λαύριο λόγω για τον τρόπο που χάθηκε το ματς.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Ρέθυμνο - Λαύριο, με την ομάδα της Κρήτης να παίρνει την νίκη με σκορ 87-85.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, είπε τα εξής για την νίκη της ομάδας του: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς όπως το περιμέναμε, με μία ομάδα σκληρή και ικανή. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι και το ρόστερ της. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας σε όλους και αυτό έπρεπε να το διαχειριστούμε. Και μία ομάδα που στερείται εμπειριών αυτό είναι δύσκολο. Είχαμε καλά και κακά διαστήματα. Νομίζω τα καλά ήταν περισσότερα και αν προσέχαμε στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη που η τύχη μας ευνόησε φέτος. Αυτό κρατάμε. Τα υπόλοιπα θα τα δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε. Κάναμε πολλές κακές επιλογές μέσα στο καλάθι. Αν τα καταφέρναμε θα είχαμε πολύ πιο εύκολη βραδιά".

Σερέλης: "Η πίκρα για μας είναι ότι χάνουμε δεύτερο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο"

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, είπε: "Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς όπου ξέραμε πως το Ρέθυμνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Και εμείς ήμασταν καλά. Στο α’ ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Τα καταφέραμε. Στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το ματς άνοιξε. Συνεχίσαμε όμως επιθετικά να βρίσκουμε καλές επιλογές και για αυτό παραμείναμε μέσα στο παιχνίδι.Στην ουσία δώσαμε ένα παιχνίδι που μας έδωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings. Απλά η ομάδα μου χάνει δεύτερο ματς με τον ίδιο τρόπο όπως και εκείνο κόντρα στην Καβάλα.

Συνεπώς η διαχείριση είναι ένα μάθημα στο ποίο θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Όμως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι δουλέψουμε για το επόμενο πολύ σημαντικό ματς που έχουμε με τον Κολοσσό. Η πίκρα για μας είναι ότι χάνουμε δεύτερο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αποδεικνύεται ότι το ματς λήγει στο τελευταίο δευτερόλεπτο και οι πιο έμπειροι έχουν το πλεονέκτημα. Παρόλο το λάθος που κάναμε θα ήταν άδικο να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους".

Χάροου: "Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή"

Ο Ράιαν Χάροου, από τους παίκτες του Ρεθύμνου, δήλωσε: " Νομίζω πως ήταν ένα πολύ σκληρό ματς και ακριβώς όπως το περιμέναμε. Εμείς προερχόμασταν από μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας και παίζαμε με μία ομάδα που βρίσκεται περίπου στην ίδια βαθμολογική θέση με την δική μας. Στον α’ γύρο κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε το ματς με δύο πόντους, ενώ στο σημερινό ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και καταφέραμε και κερδίσαμε".

Περράκης: "Κρατούσαμε το ματς στα χέρια μας, αλλά κάναμε ανθρώπινα λάθη"

Ο Μιχάλης Περράκης μίλησε εκπροσωπώντας τους παίκτες του Λαυρίου και στις δηλώσεις του τόνισε: "Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τον κόσμο και που ήρθε να το δει και σίγουρα το ευχαριστήθηκε, ενώ το αντίθετο ισχύει για την ομάδα που χάνει. Εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και σε όλη την διάρκεια του ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και στην λήξη το κρατούσαμε στα χέρια αλλά δυστυχώς κάποια λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα, μας έκαναν να χάσουμε το ματς. Ακόμα και από αυτά έχουμε να μάθουμε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αμέσως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη αναμέτρηση. Όποιος και αν το έχανε θα αισθανόταν ακριβώς το ίδιο. Δυστυχώς η ομάδα μου ήταν αυτή και από αυτό έχουμε να μάθουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ