STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: "Ο Χάροου έπαιξε με σπασμένο δάχτυλο"

Σκουρτόπουλος: "Ο Χάροου έπαιξε με σπασμένο δάχτυλο"
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαρκόπουλος μίλησε για τα δύο πρόσωπα που είχε ο Κόροιβος στη νίκη επί του Ρεθύμνου, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να απονέμει τα εύσημα στον Ράιαν Χάροου, για την αυτοθυσία που έδειξε.

Παρότι όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα καταλήξει δια περιπάτου στην πλευρά του Κοροίβου, το Ρέθυμνο το έκανε ντέρμπι στο τέταρτο δεκάλεπτο, μειώνοντας αισθητά τη διαφορά. Εν τούτοις δεν απέφυγε την ήττα, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα:

" Συγχαρητήρια στον Χάρη και στον Κόροιβο, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισαν δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες. Στο δεύτερο ημίχρονο σπάσαμε τον ρυθμό του Κοροίβου και επιστρέψαμε στον αγώνα. Σαν Ρέθυμνο, κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε τη χρονιά για το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χάροου για την αυταπάρνησή του, που έπαιξε 30 λεπτά με σπασμένο δάχτυλο, για να βοηθήσει την ομάδα. Συγχαρητήρια και πάλι στον Χάρη και στον Κόροιβο για την εξαιρετική δουλειά".

Μαρκόπουλος: "Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο"

Σκουρτόπουλος: "Ο Χάροου έπαιξε με σπασμένο δάχτυλο"
INTIME SPORTS

"ήταν περίεργη εβδομάδα για εμάς αυτή που πέρασε, λόγω τραυματισμών και ασθενειών και δεν ξέραμε πως θα παρουσιαστούμε σε αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση του Ρεθύμνου είναι πλασματική, είναι δύσκολος αντίπαλος. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς πήραμε ένα προβάδισμα στο πρώτο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό σκέλος , το Ρέθυμνο κέρδισε αυτοπεποίθηση με κάποια εύκολα καλάθια και επέστρεψε στο ματς. Εμείς δεν μπορούμε παρά να κοιτάμε μόνο μέχρι την επόμενη μερα, μόνο μέχρι το επόμενο ματς", για να καταλήξει:

" Θέλω κι εγώ να σταθώ στην αυταπάρνηση των παικτών μου, ο Γιωργάκης έπαιζε άρρωστος σε όλο τον αγώνα και ο Χάρις μετά τον τραυματισμό του και όσα πέρασε, με τη θέλησή που έδειξε, μας βοήθησε όλους. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ