STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: "Είμαστε πίσω σε σχέση με αυτό που μας αναλογεί"

Σκουρτόπουλος: "Είμαστε πίσω σε σχέση με αυτό που μας αναλογεί"
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί της Καβάλας (84-74), ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στην πίεση που συνόδευε την ομάδα του, την ώρα που σχολίασε τη βαθμολογική της συγκομιδή. Κοιτάζει μπροστά ο Στιβ Γιατζόγλου.

Η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρνει στο Ρέθυμνο, που σταδιακά απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με την Καβάλα που παραμένει η μοναδική ομάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με μόλις μία νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε πως " είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είναι ο Στηβ δίπλα μου. Ένας πολύ αγαπημένος άνθρωπος για μένα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας και ότι καλύτερο. Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο. Είχαμε πολλή πίεση από την δική μας πλευρά. Αυτή τη στιγμή είμαστε πίσω συγκριτικά με αυτό που μας αναλογεί. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα. Χαλαρώσαμε στο τέλος. Αυτό είναι και το μεγάλο μας πρόβλημα. Όπως είπε και ο Ευθύμης με πολλές αλλαγές στο ρόστερ δεν έχουμε βρει ακόμα τον απαραίτητο ρυθμό σαν ομάδα. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις. Νομίζω τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε παρουσιάσει σημαντικά βήματα βελτίωσης", για να προσθέσει:

" Μπροστά μας έχουμε ένα 15ήμερο, ώστε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά και να ετοιμάσουμε την ομάδα πιο σωστά για το τέλος του α’ γύρου αλλά και για τον β' γύρο, όπου ελπίζουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά αλλά και σαν εικόνα. Για μας είναι ένα μεγάλο στοίχημα αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπαθούν πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες".

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης υποστήριξε ότι " ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα. Ξεκίνησε το ματς επιθετικά και για τις δύο ομάδες γιατί δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και μπήκαμε βελτιωμένοι αμυντικά. Από κει και πέρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη γιατί στο σημείο που πήραμε μία καλή διαφορά βάλαμε ξανά την Καβάλα μέσα στο παιχνίδι. Όταν ξεκινάς μία καινούρια ομάδα είναι δύσκολο να βρεθεί η χημεία αμέσως. Σίγουρα θεωρώ πως θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος στην συνέχεια και θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι".

Γιατζόγλου: "Χρειαζόμαστε αλλαγές"

Σκουρτόπουλος: "Είμαστε πίσω σε σχέση με αυτό που μας αναλογεί"
INTIME SPORTS

Μία ομάδα με την δυναμικότητα της Καβάλας δεν μπορεί να ελπίζει στη νίκη όταν έχει απέναντι του ένα καλό Ρέθυμνο, το οποίο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, διατήρησε την διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε όσο μπορούσαμε και το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Το Ρέθυμνο πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Στο τέλος του παιχνιδιού μπορούσαμε να μειώσουμε και άλλο το σκορ αλλά προτιμήσαμε να επιχειρήσουμε κάποια μακρινά τρίποντα μήπως και πλησιάσουμε περισσότερο. Δεν μπήκαν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα μου χρειάζεται αλλαγές. Αλλάξαμε το πλέι μέικερ και νομίζω ότι φαίνεται η διαφορά. Τα προβλήματα μας δεν είναι τόσο πολύ στην προπόνηση αλλά χρειαζόμαστε και ποιότητα", σχολίασε με τον Μορίς Κεμπ να λέει:

" Το Ρέθυμνο έπαιξε πολύ καλά. Κυκλοφορούσε πολύ καλά την μπάλα στην περιφέρεια. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας αλλά ήταν πολύ εύστοχοι και πήραν το ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ