STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: Δεν μας αντιμετώπισαν δίκαια

Σκουρτόπουλος: Δεν μας αντιμετώπισαν δίκαια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στενοχώρια και προβληματισμός επικρατεί στην Πάτρα μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα στην Α2 κατηγορία. Διαβάστε τι δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) ήταν συννεφιασμένο στην Πάτρα. Μεταφορικά, όχι κυριολεκτικά. Βλέπετε ο ιστορικός Απόλλωνας νίκησε το Λαύριο στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League, όμως ο θρίαμβος του Κόροιβου Αμαλιάδας επί του Προμηθέα τον έστειλε στην Α2 μαζί με τη Δόξα Λευκάδας.

" Χάσαμε την κατηγορία κι αυτό είναι λυπηρό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίκτες και προπονητές. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, καταφέραμε κάποια πράγματα, όμως τα παιχνίδια με τη Δόξα Λευκάδας και την Κύμη ήταν καθοριστικά για την πορεία μας" υποστήριξε ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός και συνέχισε λέγοντας ότι: " Δεν μας αντιμετώπισαν δίκαια ως ομάδα, όπως αντιμετώπισαν άλλες ομάδες. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο, είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο του. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό, να αναλάβουν άνθρωποι που θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια. Θα τα καταφέρουν".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ