STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Όλοι στην καρδιά μου"

Σφαιρόπουλος: "Όλοι στην καρδιά μου"
INTIME SPORTS

Την αποχώρηση του από τον Κολοσσό Ρόδου ανακοίνωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως ανέφερε είναι περήφανος για τη δουλειά που έγινε στην ομάδα την τελευταία τριετία.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον σύλλογο από το "σμαραγδένιο νησί".

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ίβκοβιτς τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα. Πριν από λίγο αποχαιρέτησα τους παίκτες και το σταφ του Κολοσσού. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα", τόνισε ο Σφαιρόπουλος.

Στη συνέχεια ανέφερε: " Για μένα η προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια απ’ όλους ήταν πολύ μεγάλη και ανέδειξε τον Κολοσσό σε ομάδα παράδειγμα για όλες τις ομάδες της περιφέρειας. Είμαι πολύ περήφανος για όλη τη δουλειά που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, τον κόσμο, τη διοίκηση και το σταφ. Εύχομαι στον Κολοσσό να κοιτάζει πάντα προς τα πάνω, θα τους έχω πάντα όλους στην καρδιά μου.

Αλλάξαμε πολλά αυτά τα τρία χρόνια, αλλάξαμε πολλά εντός κι εκτός γηπέδων. Αλλάξαμε νοοτροπία, η ομάδα αγωνιστικά έκανε πολλά βήματα μπροστά και στον τρόπο λειτουργίας εντός κι εκτός παρκέ. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο τον κ. Ματσαμά ο οποίος ήταν συνέχεια στο πλευρό μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά".

Τσάμης: "Εύχομαι κάτι ανάλογο"

Από την πλευρά των παικτών ο Άγγελος Τσάμης δήλωσε: " Προσπαθήσαμε από την αρχή ως το τέλος να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Ήταν μια επιτυχία για τον Κολοσσό να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ και εύχομαι και του χρόνου να καταφέρει κάτι ανάλογο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ