STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Να βελτιώσουμε τις στιγμές που δεν είμαστε καλοί αμυντικά"

Σφαιρόπουλος: "Να βελτιώσουμε τις στιγμές που δεν είμαστε καλοί αμυντικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει η ομάδα του να βελτιωθεί στα κενά διαστήματα που παρουσιάζει στην άμυνα. Μαρκόπουλος: "Οι απουσίες μας δυσκολεύουν την ζωή". Τζόνσον-Όντομ: "Μας ανάγκασαν να παίξουμε σκληρά".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, Κόροιβος - Ολυμπιακός (65-84) , λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολίασε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την προσπάθεια που έκανε σήμερα. Είχαν πολλές απουσίες βασικών παικτών και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Εμείς είχαμε καλές στιγμές και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιώσουμε στιγμές που δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και στιγμές που είχαμε κενά διαστήματα. Είχαμε πάρει μια διαφορά ασφαλείας, ο Κόροιβος 1-2 φορές πάλεψε να κατεβάσει τη διαφορά, αλλά εμείς παίξαμε άμυνα σε εκείνα τα σημεία και ανεβάσαμε και πάλι ψηλά τη διαφορά. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα".

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, σχολίασε: " Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μπήκε με πολύ ενέργεια και μας ανάγκασε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια από ό,τι είχαμε στο μυαλό μας, έκαναν καλή δουλειά και μας ανάγκασαν να παίξουμε σκληρά".

Μαρκόπουλος: "Οι απουσίες μας κάνουν την ζωή δύσκολη"

Ο προπονητής του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν απολύτως δίκαιος νικητής. Εμείς παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς με τον Άρη. Το καθαρό μυαλό που δείξαμε στην επίθεση, παρά την επιθετικότητα του Ολυμπιακού στην άμυνα, μας βοήθησε να μην δεχτούμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι πολλές απουσίες μας δυσκολεύουν τη ζωή. Έχουμε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως βλέπετε, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους στο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια και ελπίζουμε στη βοήθεια του κόσμου μας. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εύχομαι καλή τύχη σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Από τους γηπεδούχους μίλησε ο Μαρίνος Βαρδακαστάνης, ο οποίος τόνισε: "Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και κάναμε μια καλή προσπάθεια παρά τις πολλές απουσίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια που μας έδωσε».

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ