STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Κάθε νίκη είναι σημαντική"

Σφαιρόπουλος: "Κάθε νίκη είναι σημαντική"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Ηλυσιακού στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την δύσκολη επικράτηση της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό.

" Μια νίκη που είναι πολύ σημαντική και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά βελτιώσαμε την άμυνά μας και μετά το 15ο λεπτό ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά…", είπε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

" Πιέσαμε και σιγά σιγά μέσα από από την άμυνα και την καλύτερη επιθετική λειτουργία μπορέσαμε κερδίσουμε. Είχαμε αρκετή πίεση λόγω του κακού ξεκινήματος. Μας προβληματίζει που δεν ήμασταν από την αρχή καλοί στην άμυνα και αυτό λειτούργησε στην ψυχολογία εις βάρος μας. Κάθε νίκη είναι σημαντική.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που σε ένα ματς με νευρικότητα μας στήριξε με την φωνή του στις δύσκολες στιγμές. Συνεχίζουμε έχουμε μπροστά μας το σημαντικό παιχνίδι με την Σπαρτάκ και όλη μας η προσοχή είναι σε αυτό. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για εμφάνισή του και συνολικά προσπάθεια του στο πρωτάθλημα".

Για την εμφάνιση του ΜακΚόλουμ τόνισε: " Δεν μου αρέσει να μιλώ μεμονωμένα για παίκτες. Η προσπάθεια είναι ομαδική. Σίγουρα ήταν πολύ καλός επιθετικά. Είναι σπουδαίος επιθετικός. Θέλουμε όμως να ανέβει επίπεδο στην άμυνα και την οργάνωση".

Ο Χρήστος Σαλούστρος δήλωσε: " Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 23 πόντους και αυτό δεν είναι καλό. Ο Ηλυσιακός ήταν καλά διαβασμένος. Εμείς σιγά σιγά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και στην τελευταία περίοδο να πάρουμε μια μικρή διαφορά. Κρατάμε τη νίκη, αλλά όχι την εμφάνιση. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με την Αγία Πετρούπολη. Αν το πάρουμε θα κάνουμε το μεγάλο βήμα".

Λιόγας: "Όλοι πολέμησαν"

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Λιόγας είπε: " Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Ημασταν ανταγωνιστικοί και ίσως να είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όμως τελευταία δέκα λεπτά ο Πανιώνιος πήρε καθοριστικά επιθετικά ριμπάουντ που έκριναν ματς υπέρ του. Αν είχαμε αντέξει την κούραση και τον ρυθμό Πανιωνίου και είχαμε μείνει συγκεντρωμένοι στα ριμπάουντ, ίσως να τα είχαμε καταφέρει. Οι γκαρντ θα μπορούσαν να είχαν οργανώσει καλύτερα τις επιθεσεις, όμως δεν έχω παράπονο από κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Ολοι πολέμησαν…".

Ο Παναγιώτης Καυκής δήλωσε: " Ξέραμε πως ο Πανιώνιος προερχόταν από κουραστικό παιχνίδι και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος και τα καταφέραμε. Δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Στις κρίσιμες φάσεις χάσαμε σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ και ο Πανιώνιος πήρε μια διαφορά που δεν την έχασε ποτέ. Κρατάμε την επιθετικότητα που δείξαμε. Εχουμε πει ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 100% μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ