STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σερέλης: "Η άμυνα μάς έδωσε αυτοπεποίθηση"

Σερέλης: "Η άμυνα μάς έδωσε αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Το Λαύριο "άλωσε" το Βενετόκλειο, με τον Χρήστο Σερέλη να στέκεται στην αμυντική συμπεριφορά των παικτών του. Απογοητευμένος ο Άρης Λυκογιάννης για την πρώτη εντός έδρας ήττα του Κολοσσού Ρόδου.

Το Λαύριο έκανε την έκπληξη στο Βενετόκλειο, επικρατώντας του Κολοσσού με 61-72 . Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους "θαλασσί", με τον Άρη Λυκογιάννη να μην κρύβει την απογοήτευσή του για την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι για την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης ήταν ικανοποιημένος όσο και χαρούμενος από τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του. Το Λαύριο έφτασε τις τρεις νίκες σε εφτά αναμετρήσεις, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των νεοφώτιστων δήλωσε: "Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Μεγάλη νίκη. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι σε καλή κατάσταση με έναν καλό προπονητή. Θεωρούσαμε ότι από το πρώτο λεπτό έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στο παιχνίδι του αντιπάλου. Το πετύχαμε αυτό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά αμυντικά και αυτό μας έδινε αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος, μεταφέροντας άγχος στην αντίπαλη ομάδα, ενώ και τα μεγάλα σουτ που βάλαμε έφεραν τη νίκη. Μας βοήθησαν πολύ οι Σακελλαρίου και Έβανς σήμερα για να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς".

Κι όσο για τον Βαγγέλη Σακελλαρίου είπε: "Θεωρώ ότι από την αρχή είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, καθώς ο Κολοσσός είναι μία πάγια δύναμη στην Α1 και πραγματοποιεί και φέτος καλό ξεκίνημα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, μπήκαν κάποια σουτ που βρήκαμε ρυθμό. Αφιερώνουμε τη νίκη στους φίλους τους Λαυρίου που ήρθαν εδώ".

Λυκογιάννης: "Στα σκουπίδια το διπλό στην Πάτρα"

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Άρης Λυκογιάννης δήλωσε πως: "Σαφέστατα είναι ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Ουσιαστικά "πετάξαμε στα σκουπίδια" το "διπλό" στην Πάτρα, καθώς χάσαμε από μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Αλλά, κυρίως κάναμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δυστυχώς όλη την εβδομάδα φαίνεται ότι τα λόγια μου και οι φωνές μυ δεν ήταν αρκετά για να αφυπνίσουν τους παίκτες μου. Το Λαύριο είναι μία ιδιόμορφη ομάδα, που παίζει με πολλές αλλαγές στα πικ εν ρολ. Από την αρχή κάναμε βιαστικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να συμβαδίζουμε στο σκορ. Επιθέσεις γρήγορες και όχι καλές άμυνες. Το Λαύριο έκανε ένα ξέσπασμα και ξέφυγε. Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλά το Λαύριο στη συνέχεια πήρε κάποια επιθετικά ριμπάουντ και το ματς απόλυτα δίκαια κατέληξε σε εκείνους, στους οποίους εύχομαι καλή συνέχεια".

Ενώ ο Γιάννης Γεωργαλλής είπε: "Συγχαρητήρια στο Λαύριο γιατί κέρδισε δίκαια στο τέλος. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έχουμε μία δύσκολη συνέχεια και δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, ώστε να πάμε στα Τρίκαλα να νικήσουμε και να επανορθώσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ