STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σαλούστρος και Κουζέλογλου στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τη νίκη των ομάδων τους στη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Γιάννης Κουζέλογλου βοήθησαν σημαντικά τον Προμηθέα Πατρών και το Λαύριο να πάρουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα φέτος στη Stoiximan.gr Basket League και ακολούθως μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για τη σημασία του θετικού αποτελέσματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στον Sport24 Radio 103.3:

Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας)

Για την εκτός έδρας νίκη του Προμηθέα 89-81 επί του Γυμναστικού: " Είναι μια πολύ σημαντική νίκη με την οποία δώσαμε αξία στη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 45 πόντους, αν και βάλαμε κι εμείς 45 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα. Οι 81 πόντοι είναι πολλοί, αλλά όταν βάζεις 89 κερδίζεις. Επομένως είμαστε ευχαριστημένοι. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο εντός, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, ώστε να πάμε στη διακοπή με 10 νίκες. Τότε πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε καλύτερα βαθμολογικά και πιο άνετοι".

Γιάννης Κουζέλογλου (Λαύριο)

Για την νίκη του Λαυρίου 117-87 επί των Τρικάλων: " Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε κάθε εβδομάδα να δίνουμε το 100%, να προπονούμαστε σκληρά. Σήμερα ήμασταν στο 100%, αλλά θα μπορούσαμε και καλύτερα. Κάθε εβδομάδα είναι ξεχωριστή για εμάς. Κάθε μέρα δουλεύουμε ακόμη σκληρότερα για να γινόμαστε καλύτεροι παίκτες. Αυτό κάνουμε".

Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Λεγκίκα: " Θα πάμε στο νοσοκομείο να τον επισκεφτούμε. Είμαστε όλοι στο πλευρό του. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, επειδή είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός παίκτης".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ