STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα: "Νίκη για τον κόσμο, έτοιμοι για Μαδρίτη"

Σάκοτα: "Νίκη για τον κόσμο, έτοιμοι για Μαδρίτη"

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βαγγέλη Πάτα για την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό, μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Ολυμπιακού για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Για την σημαντική νίκη της ΑΕΚ: “Τέτοιες νίκες πρώτα απ” όλα δίνουν χαρά στον κόσμο που είναι το πιο σημαντικό, ώστε οι φίλοι της ομάδας να έχουν το κίνητρο και να έρχονται να μας στηρίζουν. Όποτε έρχονται και μας στηρίζουν, όπως έγινε και απέναντι στον Ολυμπιακό, πάντα κερδίζουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην Ευρώπη. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας κι εμείς οι παίκτες να καταλάβουμε ότι πρέπει να έχουμε το κίνητρο σε κάθε παιχνίδι και όχι μόνο στους μεγάλους αγώνες. Το θέλαμε πάρα πολύ για ν” αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας, ότι είμαστε ομάδα και έχουμε χαρακτήρα. Και δεύτερον για βαθμολογικούς λόγους, προκειμένου να μην χάσουμε έδαφος”.

Για το αν παίζει ρόλο ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Εστουντιάντες στην Μαδρίτη: “Είναι ότι καλύτερο, αν και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από τέτοιο ματς, να δώσεις έναν τελικό απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θεωρώ με την ψυχολογία που έχουμε τώρα, θα είμαστε έτοιμοι”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ