STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα: "Μας πείραξε η ήττα από τον Άρη

Σάκοτα: "Μας πείραξε η ήττα από τον Άρη

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε ότι ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πείραξε την ΑΕΚ, παραδέχτηκε ότι η πρεμιέρα έχει πάντα άγχος και ζήτησε από τον κόσμο της "Ένωσης" να γεμίζει το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι των "δικεφάλων" με τον ΠΑΟΚ και ο Ντράγκαν Σάκοτα παραδέχτηκε ότι η άμυνα έδωσε τη νίκη στην "Ένωση".

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Σούλης Μαρκόπουλος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Φάνηκε ότι οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες. Έγιναν πολλά λάθη και υπήρχαν σκληρές άμυνες. Εμείς σαν ΠΑΟΚ φέραμε πολλές αδυναμίες και ειδικά μέσα στην ρακέτα. Δεν πιέσαμε την ΑΕΚ. Από κει και πέρα, τα φάουλ μας αποδυνάμωσαν και η σκληρή άμυνα της ΑΕΚ δεν μας άφησε να πάρουμε ελεύθερα σουτ. Πρέπει να βελτιωθούμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ".

Για τον τραυματισμό του Τσόχλα: "Οι γιατροί αύριο θα μας πούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα δούμε με την πάροδο του χρόνου αν μπορούμε και υπάρχει παίκτης που θα μας ενισχύσει".

Κώστας Κακαρούδης (μπασκετμπολίστας ΠΑΟΚ): "Ήταν ένα ντέρμπι, και οι δύο ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες. Εμείς έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Παίξαμε καλά, ωστόσο την τελευταία περίοδο δεν ήμασταν καλοί και η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ κερδίζοντας δίκαια".

Ντράγκαν Σάκοτα (προπονητής ΑΕΚ): "H πρεμιέρα έχει πάντα άγχος. Μας πείραξε η ήττα με τον Άρη. Είχαμε δώσει μεγάλη σημασία και αλλάξαμε πολλά σχέδια την τελευταία στιγμή. Έχω την εντύπωση πως σκεφτόμασταν πιο πολύ εκείνο το παιχνίδι παρά το σημερινό. Ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες και κερδίσαμε το παιχνίδι με την άμυνα μας. Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι, δεν παίξαμε στην ρακέτα που ήταν αδύναμος ο ΠΑΟΚ. Μετά στην συνέχεια κάναμε αλλαγές και καταφέραμε να περιορίσουμε τον Βασιλειάδη που είχε έξι τρίποντα και έδειξε ότι είναι παίκτης κλάσης. Ήταν μία καλή νίκη, μας βοήθησε και κόσμος και με την επιστροφή των απουσιών θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Για τον κόσμο: "Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ξέρουμε ότι κι εμείς πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι. Γιατί δεν έρχεται ο κόσμος δεν το ξέρω. Πέρσι ήμασταν ευχαριστημένοι με την προσέλευση. Στόχος είναι να παίξουμε καλύτερα και ο κόσμος να μας καταλαβαίνει. Ότι έχουμε καλό κόσμο το γνωρίζουμε".

Για τον ρόλο του Ουόρεν: "Περιμένουμε να είμαστε όλοι μαζί και να βγάλουμε συμπεράσματα. Ξαφνικά ίσως ο ίδιος περιμένει περισσότερα πράγματα να κάνει. Φέραμε έναν σκόρινγκ πόιντ γκαρντ, όχι πλέι μέικερ. Του αλλάξαμε τον ρόλο τελευταία στιγμή λόγω των τραυματισμών. Αν είχαμε τον Κατσίβελη και τον Κάρτερ ο ρόλος του δεν θα άλλαζε".

Για την εμφάνιση του Χέρστον: "Το παιχνίδι του Χέρστον είναι μέσα στην ρακέτα. Και στα δύο παιχνίδια οι δύο ομάδες τον κλείσανε αποτελεσματικά. Το παιχνίδι του ήταν περιορισμένο και γι' αυτό δεν είχε την απόδοση που αναμενόταν".

Νώντας Παπαντωνίου (μπασκετμπολίστας ΑΕΚ): "Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και αποδείχθηκε δύσκολο. Και οι δύο ομάδες ήταν καλά προετοιμασμένες. Καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Μας βοήθησε η άμυνα που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Έχουμε απουσίες που θα τις καλύψουμε και με δουλειά θα φτάσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ