STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα: "Η αντίδρασή μας ήταν κακή"

Σάκοτα: "Η αντίδρασή μας ήταν κακή"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στα 18 λάθη και τις 10 χαμένες βολές ενώ παραδέχτηκε ότι το άγχος δεν βοήθησε την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Άρης έβαλε φρένο στο αήττητο της ΑΕΚ στην 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Ντράγκαν Σάκοτα παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ... ξεφούσκωσε τους παίκτες της "Ένωσης".

Ο κόουτς της ΑΕΚ εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση: "Συγχαρητήρια στον Άρη για την καθαρή νίκη. Έχει καλή ομάδα κι εμείς σήμερα βοηθήσαμε πάρα πολύ για να κάνει ο αντίπαλος τόσο καλή εμφάνιση. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε μια σεζόν, αλλά κάποια πράγματα ήρθαν σε ένα σημείο με το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν, μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Η αντίδρασή μας ήταν πολύ κακή.

Μας ξεφούσκωσε το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, όπου τα δώσαμε όλα. Το άγχος δεν βοήθησε, ενώ υπάρχουν και κάποια παιδιά που εδώ και δύο μήνες παίζουν πάνω από 30 λεπτά και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν όσο ήθελαν. Η αλλαγή ξένου δεν φέρνει άμεσα κάτι θετικό. Είναι ένα στοιχείο που έπαιξε ρόλο αρνητικά για μας. Κάναμε 18 λάθη, είχαμε 10 χαμένες βολές και αυτό είναι συνέπεια του απίστευτου άγχους. Εγώ δεν νιώθω άγχος, αλλά μπορώ να καταλάβω τα παιδιά. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε λύσεις και από τα παιδιά που σήμερα δεν έπαιξαν πολύ. Καλή συνέχεια στον Άρη. Εμείς έχουμε τώρα μπροστά μας ένα ταξίδι και παιχνίδι την Τρίτη με τη Νίζνι".

Ο Σερβοέλληνας προπονητής ρωτήθηκε για το πόσο καιρό θα χρειαστεί η ΑΕΚ να αποκτήσει σταθερότητα: "Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος όταν γίνονται αλλαγές. Δεν είναι εύκολο, επειδή έχουμε συνέχεια παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση, το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ κι αυτό είναι κάτι που δεν μας βοηθά. Όσο συμμετέχουμε στην Ευρώπη αυτό δεν μας βοηθά. Η εικόνα μας μέχρι τώρα με εξαίρεση μερικά παιχνίδια δεν ήταν όπως θέλουμε, αλλά είναι δύσκολο να βρεις φόρμα μόνο μέσα από τα παιχνίδια. Ο Κούπερ σήμερα έπαιξε 30 λεπτά, μερικά παιδιά έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί. Δεν είναι ωραίο να κλαίμε για ορισμένα πράγματα. Συνεχίζουμε".

Από πλευράς παικτών της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε: "Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, ειδικά στην άμυνα όπου δεν βγάλαμε την ενέργεια που απαιτούσε το παιχνίδι. Η συνέχεια είναι πολύ σημαντική και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε και να κοιτάξουμε το ματς με τη Νίζνι την Τρίτη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ