STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ρέλεφορντ στο Sport24.gr: "Δεν είχαμε άλλη επιλογή"

Ρέλεφορντ στο Sport24.gr: "Δεν είχαμε άλλη επιλογή"

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ οδήγησε τον Κολοσσό Ρόδου στη νίκη επί του Κόροιβου κι εν συνεχεία εξήγησε στο Sport24.gr ότι το ροζ φύλλο ήταν μονόδρομος για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ ήταν, βάσει αξιολόγησης, ο MVP του Κολοσσού στη νίκη επί του Κόροιβου στο Βενετόκλειο, εκεί όπου οι Ροδίτες επικράτησαν με 94-73 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις σερί ήττες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ηγήθηκε επιθετικά των γηπεδούχων με 17 πόντους (4/5 βολές, 5/7 δίποντο, 1/1 τρίποντο), ενώ είχε ακόμα 8 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 4 κερδισμένα φάουλ και 5 λάθη σε 31'30", συγκεντρώνοντας έτσι 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ranking.

"Ξέρεις, δεν είχαμε άλλη επιλογή! Κάναμε τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Στις δυο από αυτές ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ ενώ είχαμε και μια κακή ήττα με το Λαύριο στην έδρα μας. Γνωρίζαμε, λοιπόν, ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ήταν ένα παιχνίδι do-or-die σήμερα (σ.σ. χθες) αυτό με τον Κόροιβο, από τη στιγμή που πρόκειται για μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Θέλαμε τη νίκη και τελικά πετύχαμε τον στόχο μας!" τόνισε αρχικά στo Sport24.gr ο Ρέλεφορντ μετά τη νίκη επί του Κόροιβου, την τέταρτη έπειτα από 9 αγωνιστικές.

Ο Ρέλεφορντ σχολίασε τα... εξωπραγματικά ποσοστά του Κολοσσού απέναντι στην ομάδα της Ηλείας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη είχε 17/18 δίποντα στο ημίχρονο και 20/22 δίποντα, 7/15 τρίποντα στα μισά της τρίτης περιόδου! "Ο Κόροιβος είναι μια πολύ δυνατή και συμπαγής ομάδα που δεν παραδίδεται και έχει κάνει κάποιες εκτός έδρας. Έπρεπε, λοιπόν, να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην την... πατήσουμε κι εμείς. Είναι αλήθεια ότι πραγματοποίησαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Γενικώς, όλα πήγαν τέλεια! Δουλέψαμε όλοι μαζί μέσα στην εβδομάδα, παίξαμε καλή άμυνα, μείναμε πιστοί σε όσα μας ζήτησε ο κόουτς και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Όπως είπα και πριν, το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την πορεία μας, πριν από τη διακοπή".

Τι βλέπει ο ίδιος για τη συνέχεια; " Νιώθαμε καλά από την αρχή, βρήκαμε ρυθμό από την άμυνά μας και πήραμε αυτοπεποίθηση από τα ποσοστά μας στην επίθεση. Είχαμε κάποια πίεση από τη στιγμή που το ματς με τον Κόροιβο ήταν από αυτά που νιώθαμε το «πρέπει» όμως είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την εμφάνισή μας. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα, όμως έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πλέον έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να κάνουμε περισσότερες νίκες στη συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ