STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ρεκόρ με υπογραφή Καστρίτη για τα Τρίκαλα

BASKET LEAGUE // ÔÑÉÊÁËÁ BC - ËÅÕÊÁÄÁ 
(EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)
BASKET LEAGUE // ÔÑÉÊÁËÁ BC - ËÅÕÊÁÄÁ (EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 74-68 της Δόξας Λευκάδας και έκανε ρεκόρ στην ιστορία τους στην Stoiximan.gr Basket League, αφού έφτασαν στις 10 νίκες.

Τα Τρίκαλα αποχαιρέτησαν με ιδανικό τρόπο το "σπίτι" τους σε μια εξαιρετική σεζόν στην Stoiximan.gr Basket League. Επικράτησαν με 74-68 της Δόξας Λευκάδας και αποθεώθηκαν από τον κόσμο, που πήγε στο γήπεδο (δεν γέμισαν οι εξέδρες πάντως) για τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του. Οσο για τους φιλοξενούμενους, πάλεψαν στο τέλος για να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως δεν είχαν δυνάμεις για να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ήταν άλλη μια όμορφη παράσταση για τους γηπεδούχους, που κυριάρχησαν απόλυτα και έδειξαν πως είναι μια ομάδα με την σφραγίδα του προπονητή. Τα Τρίκαλα έφτασαν στις 10 νίκες, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά δεν έχουν ελπίδες να μπουν στα playoffs.

MVP

Το όνομα του Κέλσεϊ Μπάρλοου ακούγεται πλέον όλο και πιο έντονα για την ΑΕΚ. Οχι άδικα, αφού είναι ένας από τους Αμερικανούς που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα. Είχε 14 πόντους με 1/3 βολές, 4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, ενώ είχε 7 ριμπάουντ. 4 κλεψίματα και 5 ασίστ, δείχνοντας πως μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Δεν είναι ακριβώς στατιστικό, αλλά ένας αριθμός που μπορεί να κάνει υπερήφανους όλους όσοι βρίσκονται φέτος στα Τρίκαλα. Διότι η ομάδα τους πέτυχε τη 10η νίκη της στο πρωτάθλημα, δηλαδή αριθμό ρεκόρ στην ιστορία των Τρικάλων στην Stoiximan.gr Basket League.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο πρώτο ημίχρονο τα Τρίκαλα έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, όταν και προηγήθηκαν με 39-24. Εκτισαν με άλλα λόγια διαφορά ασφαλείας και στο δεύτερο ημίχρονο απλά τη διαχειρίστηκαν, παρά την προσπάθεια της Λευκάδας να επιστρέψει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η Δόξα προηγήθηκε με 4-8 στο 5', αλλά από εκεί και πέρα τα Τρίκαλα με Μπάρλοου και Τσαγκαράκη γύρισε το ματς. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 16-12 και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 39-24.

Η κυριαρχία των Τρικάλων συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο (54-40) κι εκεί η Δόξα αντέδρασε, κυρίως με τον Μάρας. Μείωσε σε 72-68 με τρίποντο του Τσαλδάρη, αλλά μέχρι εκεί. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 39-24, 54-40, 74-68.

Τρίκαλα (Καστρίτης): Κάφεϊ 2, Τσαγκαράκης 15 (2), Μπάρλοου 14 (1), Χότον 7, Βαρυτιμιάδης, Λίποβι 9 (1), Εζιούκου 2, Πουλιανίτης 8 (2), Καλλές 5, Καλογιαννίδης, Μανωλόπουλος 12 (2).

Δόξα Λευκάδας (Τακιανός): Σκοτ, Ντόμπλας 6, Χάρις 4, Μάρας 25 (1), Τσαλδάρης 11 (3), Αμποτ 2, Ντόουελ 5 (1), Δεμερτζής 2, Γεωργάκης 13, Ψαθάς.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ